Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

Evropski savez tvrdi: Noć uoči i na dan izbora u Podgorici se planira kupovina glasova od određenih političkih subjekata iz vlasti

Istovremeno šalju jasnu poruku svima kojima ovakve stvari padaju na pamet da im, uz pomoć nadležnih ili bez njih, tako nešto nećemo dozvoliti

Evropski savez je saopštio da su u saznanju da se, noć uoči i na dan izbora u Podgorici, na teritoriji Starog aerodroma, Konika i Kakaricke gore planira kupovina glasova od strane određenih političkih subjekata iz vlasti.

“Ovim putem pozivamo nadležne državne organe, a posebno pripadnike Uprave policije, da u skladu sa svojim nadležnostima pojačaju aktivnosti u ovom dijelu grada i planirane nezakonite radnje spriječe blagovremeno”, navodi Evropski savez na mreži X.

Istovremeno šalju jasnu poruku svima kojima ovakve stvari padaju na pamet da im, uz pomoć nadležnih ili bez njih, tako nešto nećemo dozvoliti.

“Svi koji učestvuju u ovakvim radnjama, bilo da kupuju, bilo da prodaju glasove, biće procesuirani i sankcionisani pred nadležnim organima. Neka im primjer uhapšenih Zorana Lakčevića i Marije Konatar služe kao upozorenje”, poručuje Evropski savez.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
27.09.2024-20:47 20:47

Ja sam na prodaju, koja je cijena, zna li se što?