Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Evropski savez Mujoviću: ”Nestranački” podnesi ostavku jer više ni sam ne znaš nadležnosti svog resora

''Za nas u Evropskom savezu – upravo će svaki građanin biti u centru pažnje, a njegove a ne tuđe potrebe prioritet''

Današnje obraćanje “nestanačkog” predsjednika odbora PES u Podgorici Saše Mujovića jasno pokazuje u kakav su ćorskokak skrenuli sa politikom Andrije Mandića, ocijenio je Evropski savez.

“Sve pršti od “narodaaaaa” i “narodneeee volje”, uz deseterac, pozivanje na čast, obraz, vjeru i nevjeru, pretkosovski ciklus i ostale budalaštine, svojstvene ljudima koji su cio život fino živjeli od članstva u partiji, ali nikad nijesu bili na političkoj sceni. Ako se pitate u kojoj je partiji bio Mujović, a iz njegovog PES-a tvrde da ni mačka nije mogla lovit miševe ako nije bila u DPS prije 30.avgusta 2020 – onda je jasno da je višestruki dekan i član mnogih komisija imao barem još jednu člansku”, saopštili su iz Evropskog saveza.

Pošto je, kako kažu, efikasno oslobođen nafte i gasa u novoj vladi ostaje mu da pored žive gradonačelnice Injac pokuša povratiti ugled PES-a koji će proći i u Podgorici kao u Budvi.

“Znamo da mu neće biti lako, jer treba objasniti da zašto je Dajković bio glavni igrač PES-ove vlasti, zašto je grad prljaviji nego ikad, zašto je u sabraćaju haos, đe je novi tramvaj, kolektor i desetine stvari koje su obećavali. Zbog toga i ovo okretanje “narodu” a ne građanima, jer je jasno da će se za tanki broj glasova boriti upravo sa NSD, DNP, Pravom, Slobodnom i ostalim partijama koje baštine taj vokabular u kojem je građanin višak”, dodaju u saopštenju.

Zato Mujoviću daju, kako kažu, prijateljski savjet.

“To nije tvoje društvo i „nestranački“ podnesi ostavku jer više ni sam ne znaš nadležnosti svojeg resora. Za nas u Evropskom savezu – upravo će svaki građanin biti u centru pažnje, a njegove a ne tuđe potrebe prioritet. Brzo će izbori, a sa njima pobjeda evropske, građanske i moderne Podgorice”, zaključuju iz Evropskog saveza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
26.07.2024-09:22 09:22

Niko nikog ne može da unizi kao čovjek sam sebe
Profesore vi ste igračka klovna u rukama Spajića i Mandića. To su pokušali sa Milovićem pa nijesu uspjeli jer je čovjek čuvo svoje dostojanstvo i obraz