Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Evropski savez: Bićemo dio vlasti u Glavnom gradu nakon vanrednih lokalnih izbora

''Građani će krajem septembra dobiti odgovorniju, konstruktivniju i ozbiljniju vlast''

Građani će krajem septembra dobiti odgovorniju, konstruktivniju i ozbiljniju vlast čiji će dio biti Evropski savez, poručuju iz tog Saveza.

Podsjećaju da je Skupština Glavnog grada juče usvojila Prijedlog o skraćenju mandata Skupštini koji su inicirali odbornici Evropskog saveza, što, kako kažu, najbolje potvrđuje njihove ranije iznijete teze na račun nefunkcionalnosti gradske uprave na čijem je čelu, formalno, Olivera Injac.

“S druge strane, jučerašnja rasprava u Skupštini između konstituenata nekadašnje parlamentarne većine u potpunosti je razotkrila koliko su oni koji su do juče u Glavnom gradu činili vlast zapravo bili najviše opterećeni uhljebljivanjem članova porodice i partije, a ne problemima i interesima građana, što smo dokazali više puta kroz proaktivan pristup naših odbornika u razotkrivanju nezakonitosti u Glavnom gradu u prethodnih godinu i po dana”, navode u saopštenju.

Takođe, kako ističu, opstrukcijama i neuspješnim pokušajima da se ne izglasa njihova inicijativa demonstrirali su strah od izbora PES-a koji je, baš kao na državnom nivou, u čvrstom zagrljaju DF-a.

“No, jedno je sigurno, građani će krajem septembra dobiti odgovorniju, konstruktivniju i ozbiljniju vlast čiji će dio biti Evropski savez”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve