Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Ervinov BS postao politička krpa Mandić-Spajićeve vlade za brisanje velikosrpskih bljuvotina

Što se Bošnjačke stranke tiče – ona je od četvrtka postala i zvanično ukras Mandić-Spajićeve beogradske vlade i krpa kojom će se ubuduće brisati svi velikosrpski, klerofašitički i nacionalistički ispadi.

Bošnjačka stranka (BS) na čelu sa Ervinom Ibrahimovićem koji je za ministarsku poziciju pristao da uđe u vladu sa pobornicima velikosrpske genocidne ideologije, pretvorila se u krpu za čišćenje neočetničkih nacionalističkih bljuvotina.

Vlada je u četvrtak dala saglasnost da se podigne spomenik Amfilohiju Radoviću, poznatom i pod nadimkom Risto Sotona, osvjedočenom mrzitelju Crne Gore i Crnogoraca koji je muslimane nazivao – “lažnim ljudima sa lažnom vjerom“.

Ervin i njegovi ministri napustili su sjednicu Vlade zbog toga što je dala saglasnost za podizanje spomenika, ali im nije palo na pamet da napušte udobne ministarske fotelje, već su bez pogovora pristali da budu krpe koje će ubuduće brisati velikosrpske bljuvotine i predstavljati ukras veleizdajničke vlade dok bude rušila Crnu Goru i brisala tragove svega crnogorskog.

Istina, iz BS su saopštili da ”spomenik Amfilohiju, koji je imao kontroverzne izjave o muslimanima, neće doprinjeti multietničkom skladu”. Nakon ovog reagovanja sigurno se ”srpski svet” zatresao iz temelja, a Ibrahimović i njegovi ministri ipak su ostali u vladi.

BS u četničkom sendviču

Osim što su podvili rep u poltronskoj tendenciji da zadrže fotelje, iz BS su dobili i prekor i svojevrsnu lekciju od prvog poltrona srpskog autokrate Aleksandra Vučića i eksponenta ”srpskog sveta” Milana Kneževića koji je zdušno branio pokojnog Amfilohija.

“A što bi onda mi trebalo da kažemo jer medresa u Tuzima nosi ime Mehmeda Drugog Osvajača čija je vojska okupirala ove prostore, vršila genocid, džamijala crkve, sjekla hrišćanske glave, nabijala na kolac, uzimala danak u krvi… Ili je to sve rađeno zbog multietničkog sklada i budućih evropskih integracija”, naveo je Knežević na X.

Ovo nije prvi put da Knežević uči Ibrahimovićeve Bošnjake lijepom ponašanju po četničkom bontonu.

Vučićev portparol Milan Knežević kritikuje Bošnjake kad god ”malo zastrane” i izađu iz dozvoljenih granica

Knežević je nedavno kazao da je bio protiv ulaska Bošnjačke stranke (BS) u Vladu dok ne revidira svoj odnos sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), poručivši da ”do kraja godine napuste koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju” i da ”ukoliko to ne urade, premijer Spajić ima obavezu da inicira smjenu ministara iz Bošnjačke stranke”.

Poruka Kneževića je više nego jasna – BS mora da sluša i da previše ne talasa, jer je zilotska i fašistička velikosrpska politika čiji je Amfilohije bio sinonim zvanična politika aktuelne vlade.

BS i Ibrahimović neće moći ništa da urade čak i ako Budo Aleksić, ili neko od njegovih saboraca koji gaji iste velikosrpske, fašističke stavove, bude ponovo predložio podizanje spomenika četničkom koljaču Pavlu Đurišiću. Spomenik ima da se diže isto kao i ovaj Amfilohiju, a Ibrahimović i njegovih pet ministara ima da ćute jer, ipak, fotelja je fotelja.

Što se Bošnjačke stranke tiče – ona je od četvrtka, kao što rekosmo, postala i zvanično ukras Mandić-Spajićeve beogradske vlade i krpa kojom će se ubuduće brisati svi velikosrpski, klerofašitički i nacionalistički ispadi.

Jer sada je jasno da je BS primljena u vladu samo zato da se ubuduće Spajić, Mandić, Bečić i ekipa nakon novog fašističkog, anticrnogorskog i velikosrpskog ispada, pozovu na to da su Bošnjaci kao pripadnici manjina u izvršnoj vlasti.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vladimir
21.09.2024-07:32 07:32

Ovamo fol izgoreše za Srebrenicom,a ulaze u četničku vladu! Šta će reći Ćeman?podla,četnička stranka Demokrata,,puna,, bošnjaka! Obraz ood guzicu………

Tara
21.09.2024-08:52 08:52
Reply to  Vladimir

Imas pravo,ljudcki prezir!