Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Ervin Ibrahimović i Damir Gutić podnijeli ostavke

Podsjećamo, odlukom Bošnjačke stranke, Ibrahimović i Gutić su od juče dio 44. Vlade, u kojoj su i Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija

Ervin Ibrahimović, novi ministar vanjskih poslova i potpredsjednik Vlade i Damir Gutić ministrar socijalnog staranja, brige o porodici i demografije podnijeli su ostavke na poslanička mjesta, zbog kako je navedeno, nespojivosti funkcije.

Podsjećamo, odlukom Bošnjačke stranke, Ibrahimović i Gutić su od juče dio 44. Vlade, u kojoj su i Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ermedin
24.07.2024-23:29 23:29

“Kad su bili izbori prije godinu dana, neka Ibrahimovič kaže narodu i lanstvu koliko se skupilo para u Njujorku u Bošnjačkom centru, a te su pare koje su se skupile za finansiranje kampanje BS-a. Koliko para je odnio u Crnu Goru i kako ih je prenio”, rekao je Rastoder.On dodaje da ako Ibrahimović to ne uradi pozvaće Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kako je i gdje taj taj novac završio, i da li je uopšte dospio u kasu BS-a. “Pozivam Ibrahimovića da to javno saopšti ili ćemo mi javno saopštiti. Dosta je više laži Ervina Ibrahimovića”, rekao je Rastoder.… Pročitaj više »