Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

EPCG Šućuru: Energetski sistem ne može zavisiti od jednog čovjeka, makar on bio renomirani fudbalski arbitar

Poručuju mu da je energetika malo kompleksnija materija i ne da se ukalupiti u mahanje zastavicom

Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) reagovali su povodom izjava člana Glavnog odbora GP URA i bivšeg člana te kompanije Gorana Šućura, koji je juče kazao da novi menadžment posluje gore od prethodnog, u odgovoru na saopštenje EPCG u kojem ga optužuju da saniraju posljedice nečinjenja njegovih kadrova.

“Arbitar je, vjerovatno pod utiskom pojačane relevantnosti u kafani za vrijeme odigravanja Evropskog prvenstva u fudbalu, pomislio da je, odjednom, postao stručnjak opšte prakse, pa svoja snoviđenja plasira kao lekcije. Legitiman životni stav, no neka nam bude dopušteno da konstatujemo kako, uz puno uvažavanje principa afirmativne akcije, preferiramo da, za dobrobit sistema, kad god je to moguće, o energetici odlučuju ljudi od struke”, kazali su iz EPCG.

Kako dodaju, fudbalski arbitri, vjeruju, imaju dosta prilika u svojoj oblasti.

“Divan svijet, fudbal je gospodska igra, pa vjerujemo da je lijepo biti dio tog ambijenta. I mnogi energetičari vole da gledaju fudbal, ali bi, složićemo se, bilo prilično bizarno ukoliko bi neko od njih, na temelju čistog kaprica ili dnevnopolitičke pozadine, odlučio da se oproba kao arbitar ili trener. E, baš takav prizor predstavlja i a

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve