Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Dukaj: Berane će se konsolidovati i sa uspjehom ostvarivati sve ciljeve

''Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Berane iz oblasti svojih nadležnosti u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građanima. Uz najbolje želje Vama, građankama i građanima Berana, još jednom čestitam 21. jul'', naveo je Dukaj

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 21. jul – Dan opštine Berane predsjedniku Skupštine opštine Berane Milunu Rmušu i građanima.

“U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da Vama, građankama i građanima Berana uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. jula, Dana opštine. Oslanjajući se na tradiciju i na bogate prirodne resurse beranskog kraja, vjerujem da će se opština Berane u narednom periodu konsolidovati i sa uspjehom ostvarivati sve ciljeve, inspirisani da doprinesu ukupnom razvoju Crne Gore i njenom napredovanju na putu evropskih integracija. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Berane iz oblasti svojih nadležnosti u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građanima. Uz najbolje želje Vama, građankama i građanima Berana, još jednom čestitam 21. jul”, naveo je Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve