Četvrtak, 4 Jula, 2024
Rubrika:

DPS Zeta: Službe zetske opštine nesposobne, nakon nepogode nema ih na terenu

Nažalost, navode da danas je dobra prilika da se uvjere u ''funkcionalnost službi i preduzeća i vrijednost donesenih odluka''

Snažno nevrijeme nije zaobišlo ni Zetu, a reklo bi se po prvim informacijama sa terena da je naš kraj teško pogođen, poručuju iz Opšinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

“Skoro je Skupština usvojila odluke i formirala komisiju vezanu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, a kao što građani znaju, imamo i komunalno preduzeće koje od skoro ima i svoj Upravni odbor”, navodi se u saopštenju zetskog DPS-a.

Zeta nakon nevremena, Foto: DPS Zeta
Zeta nakon nevremena, Foto: DPS Zeta
Zeta nakon nevremena, Foto: DPS Zeta

Nažalost, navode da danas je dobra prilika da se uvjere u “funkcionalnost službi i preduzeća i vrijednost donesenih odluka”.

“Podsjećamo građane da su opštinske službe u obavezi da odmah izađu na lice mjesta i utvrde i kvantifikuju štetu, da zapisnike proslijede vladinoj komisiji koja treba da odredi iznos obeštećenja a da opština ima mogućnost da i sama, iz budžetske rezerve, u mjeri mogućeg obešteti sve koji su pretrpjeli štetu”, dodaju iz tog odbora DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve