Utorak, 1 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS Vučiću: Nemojte potcjenjivati inteligenciju građana Crne Gore i Srbije

Nemojte potcjenjivati inteligenciju građana Crne Gore i Srbije, poručuju oni, i ''svojim propagandnim trikovima pokušavati da svađate ljude''

Razumijemo da ste uložili puno para, vremena i truda da slomite Demokratsku partiju socijalista (DPS) , ne biste li slomili Crnu Goru i – ništa, kazali su iz te stranke u reagovanju na izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Iz DPS su se oglasili nakon što je Vučić prokomentarisao snimak proslave nakon lokalnih izbora u Podgorici a na kome je bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.     

“Ne ide. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali da se predsjednik jedne države uključi u spinovanja gubitnika ovih izbora, to mora biti neka velika muka. A znamo šta je – vidjeli ste na ovim izborima da naše komšije, braću, kumove, građane srpske nacionalnosti koji žive u Crnoj Gori, uz svu propagandu ne možete ubijediti u laž, jer su na ovim izborima u velikom broju glasali za našu listu koju je predvodio dr Nermin Abdić“, naveli su iz DPS u reagovanju dostavljenom medijima.

DPS je, prema njihovim riječima, građanska partija i ponosna na činjenicu da ima brojne članove, simpatizere i birače različitih vjera i nacija, koji joj decenijama daju podršku.

“Nije vam palo na pamet da je možda jedan od uzroka debakla vlasti na podgoričkim izborima, i to što politički lideri Srba sa vašeg platnog spiska, po Vašem nalogu, duže od godinu lebde između fotelja i nekadašnjih obećanja o izlasku iz NATO-a, ukidanju sankcija Rusiji i otpriznavanju Kosova”, naveli su iz DPS.

Nemojte potcjenjivati inteligenciju građana Crne Gore i Srbije, poručuju oni, i “svojim propagandnim trikovima pokušavati da svađate ljude”.

“Prošla su vremena učinkovitosti takvih metoda. Štaviše vraćaju se kao bumerang šovinizmu i nacionalizmu, a građanska, slobodna, antifašistička Crna Gora opet pobjeđuje”, zaključili su iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
LoMi
01.10.2024-12:55 12:55

DPS rukovodstvo koje je izbjeglo zatvor, za sada…….

RIR
01.10.2024-12:55 12:55

…bas potcjenjuje i Cgorce iSrbe …građani vide što hoce na silu…ali na nasu srecu nijesu ni svi Srbi da nestane CGora…a Bogami i vide kakva je “despotija” i kriminal u Srbiji i sto radi ludi čovEk od svojih građana u Srbiji…
izborni turisti,popovi. srpske laži …bice ono sto Jadranka Barjaktarevic zapjeva “…jači smo i od Srbije ,itd./umno !/”