Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS: Spajić da smijeni Popovića zbog sramne izjave, pozivamo tužilaštvo da reaguje

DPS poziva premijera Milojka Spajića da smijeni Popovića i pokaže odgovoran odnos prema građanima Crne Gore, a tužilaštvo da provjeri da li u navedenoj izjavi ima i elemenata krivičnog djela

Jučerašnja izjava savjetnika potpredsjednika Vlade Moma Koprivice, Milana Popovića, u kojoj je naveo kako će – ukoliko se DPS vrati na vlast izbiti građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, nepromišljena, ali nažalost i očekivana, saopšteno je iz DPS-a. Iz te partije pozivaju premijera Milojka Spajića da smijeni Popovića.

“Riječi Popovića, međutim, nijesu ništa drugo do kontinuitet političkog djelovanja ove parlamentarne većine koja svakodnevno raspiruje mržnju i koja na sramotan način diskriminiše i vrijeđa svakog trećeg građanina Crne Gore koji glasa Demokratsku partiju socijalista”, kazali su iz DPS-a.

DPS poziva premijera Milojka Spajića da smijeni Popovića i pokaže odgovoran odnos prema građanima Crne Gore, a tužilaštvo da provjeri da li u navedenoj izjavi ima i elemenata krivičnog djela.

“Demokratska partija socijalista neće dozvoliti ovakav govor mržnje u odnosu na desetine hiljada naših glasača i sramotno je što je jedan univerzitetski profesor sebi dozvolio da zapane u fašizam ovakve vrste”, zaključuju u DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve