Četvrtak, 12 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS: Nove laži i manipulacije Spajića, za četiri godine ekser nije zaboden, on je grobar razvoja Crne Gore

Ističu da je jedini investitor, kojeg je doveo Džordž Kotrel koji je, prema navodima njegovih nekadašnjih saradnika, umjesto u Crnu Goru ulagao u crne fondove PES-a i privatne džepove Milojka Spajića.

Vanredna pres konferencija Milojka Spajića donijela je novu seriju laži, neistina i prevara aktuelnog premijera. Ponavljajući ponovo isprazne brojke, koje u svakodnevnom životu ne znače ništa jer je po Eurostatu životni standard danas na nižem nivou nego 2019. godine usljed eksplozije cijena koje su direktna posljedica populističke Spajićeve politike, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako su kazali iz te partije, građani jako dobro pamte da su i 90-ih godina primali novčanice u iznosu od nekoliko milijardi ali da su za taj iznos mogli da kupe kesu kafe i kilogram banana usljed divljajuće inflacije zbog eksplozije fiktivne potrošnje, na sličan način kako to Spajić radi ovih dana.

“Ono od čega Spajić bježi su teme razvoja, jer za četiri godine od kad je na vlasti jedino što zna je da realizuje započete projekte DPS-a. Spajić, uprkos svojim tvrdnjama o navodnom uticaju u biznis svijetu nije uspio za četiri godine da dovede nijednog investitora koji bi uložio bilo što i donio neku novu vrijednost državi”, navode u saopštenju.

Ističu da je jedini investitor, kojeg je doveo Džordž Kotrel koji je, prema navodima njegovih nekadašnjih saradnika, umjesto u Crnu Goru ulagao u crne fondove PES-a i privatne džepove Milojka Spajića.

“Zbog svega navedenog jasno je da je Spajić grobar razvoja Crne Gore i da je svaki dan njegovog opstanka kao premijera i ove Vlade novi dan propadanja naše države”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
21.08.2024-16:10 16:10

Da sjećamo se tih 90-tih, kad smo imali plate preko milijarde dinara. Tada ste i vi bili u toj vladi, a prozvali su vas JEDINSTVENI DPS! Onda su na plećima Crnogorki i Crnogoraca, ka vispreniji DPS-ovci, shvativši da idu u krivo, napravili sa dijelom svojih prosrpskih članova ka zaokret, da bi što više plijena plačkane Crne Gore, zadržali za sebe. Tada nam je novi DPS, darovao Sveta, omogućio neslućeni razvoj kriminala svake vrste i razvoj nerada i gluposti svake vrste. Da, darovali ste nam i crkvu srbije, kojoj ste omogućili fantastično uspješan razvoj u svakom najgorem pogledu, ali nizašto dobro… Pročitaj više »

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
21.08.2024-20:42 20:42

Prvo premijer je sam došao na pres, pretpostavljam da nije niko htio šnjim pred kamere. Premijer kaže ja sam bogat čovjek, a ovamo leti ekonomskom najjeftinijom klasom, kaže da su organizovane kriminalne grupe slali slike, a slike su na društvenim mrežama okačili njegovi prijatelji prisutni na partiju. Kaže da sve sumnivo prijavite specijalnom tužiocu kod kojeg u fiokama čami barem dvadeset već ubuđalih prijava, sa potpunim dokaznim materijalom. Priča o nekim velikim investicijama, a za četiri godine vladavine nijesu otvorili ni jedno jedino realno novo radno mjesto. Ko oće neka mu vjeruje i neka ga glasa ali u najblažu ruku… Pročitaj više »