Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: SDT da se pozabavi pojedincima koji su Željezaru i zaposlene doveli u izuzetno tešku situaciju

''Ovo je samo dokaz koliko se neozbiljno i neodgovorno rukovodstvo EPCG odnosi prema fabrici i radnicima''

U Nikšiću skandal za skandalom. Nakon jučerašnjeg zakazivanja pres konferencije od strane menadžmenta “EPCG Željezara Nikšić”, a potom i otkazivanja i zabrane ulaska u fabriku, oglasila se direktorica i navela da je željela da obraduje javnost informacijom da je Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore usvojio predlog ponude švajcarske kompanije o zakupu proizvodnih kapaciteta, ali da je u tome onemogućena zbog procedura, navode iz Opštinskog odborg DPS Nikšić.

Zatim se, kako dodaju, oglasio ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, koji je kazao da odluka koju je donio Odbor direktora mora proći filter Vlade, pa će se tek onda razmišljati o finalnom rješenju.

“Ovo je samo dokaz koliko se neozbiljno i neodgovorno rukovodstvo EPCG odnosi prema fabrici i radnicima. To je i sam ministar ranije potencirao ističući da su pojedinci odgovorni što je novac potrošen kako je potrošen, što nije realizovano što je očekivano i što je zaposlen nedopustivo veliki broj radnika. Još jednom pozivamo specijalno tužilaštvo da ako su pregledali sve kilometar satove i emisije političara, pozabave se i ovim pojedincima koje navodi i ministar Mujović, a koji su doveli Željezaru i njene zaposlene u izuzetno tešku situaciju”, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve