Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Pričom o SKY, putem kojeg smo saznali da ih finansiraju Škaljarci, Demokrate neće skrenuti pažnju sa laži o smeću

Zato nastavite da demantujete, a mi ćemo isključivo dokazima razobličavati vaše laži, petljavine, politički kukavičluk, bezidejnost i nerad, jer čega ste se god dohvatili, to ste i uništili zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Tačno, Demokrate, ukoliko građani Nikšića vjeruju vama, a ne svojim očima, onda vam je demantij uspio, navodi se u reagovanju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su kazali iz te partije, evo još snimaka i sličica, da se zabavljate uzaludno lažima demantujući, ionako ništa drugo ne radite.

“Kao i obično, kad bivate satjerani u ćošak, posežete za pričom o klanovima, ali da se prisjetimo SKY prepiske i poziva kriminalnih klanova: “Svi za Demokrate, dajemo za glas 50 EUR, pojačaćemo za Bečića.””, navode u reagovanju.

Iz Opštinskog odbora DPS Nikšić poručuju da, kada već demantuju, onda neka demantuju i prepiske sa SKY, koje kako ističu, nijesu u DPS-u izmislili.

“Nijesmo uzmislili ni fotografije iz Željezare, kao što nijesmo izmislili ni to da ste Partija NON GRATA”, dodaju.

Takođe navode kako Demokrate na bilo koje izbore neće izaći samostalno, pošto, kako su ocijenili, “ne smijete vaš rad dati na sud građanima, jer cenzus je vaša mjera u ovom trenutku. Kažemo u ovom trenutku, jer ako nastavite djelovati po štetnoj i parazitskoj praksi koju ste uspostavili, brzo ćete i ispod cenzusa, što realno i zaslužujete”.

“Zato nastavite da demantujete, a mi ćemo isključivo dokazima razobličavati vaše laži, petljavine, politički kukavičluk, bezidejnost i nerad, jer čega ste se god dohvatili, to ste i uništili”, zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve