Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: NSD zaboravio da ih je Baćović po sopstvenom priznanju finansirao na prethodnim izborima

Zaključno, prema njihovim riječima, znamo da ste na mukama i u panici jer ćete na predstojećim lokalnim izborima biti, ne poraženi nego deklasirani, jer će vas građani kazniti za to što ste najgora vlast ikad

Fabrika laži zvana Nova srpska demokratija (NSD) nastavlja, onako kako to kukavice i rade, da bezočno laže i bježi od odgovornosti, ocijenili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić u reagovanju na navode nikšićkog NSD-a.

Oglasili su se povodom navoda NSD-a da “kada DPS za nekoga kaže da laže on govori istinu a kada za nekoga kaže da govori istinu to znači da laže”.

“Iz NSD se trude da zaborave, kako ih je Boban Baćović, drugi čovjek škaljarskog klana, po sopstvenom priznanju finansirao u susret prethodnim lokalnim izborima u Nikšiću. Zato bi, prije nego što otvore temu kriminala trebalo da budu malo oprezniji jer – ko zna, javnost bi možda mogla da ugleda i neke nove prepiske u kojima Baćović za aktuelnog predsjednika opštine Marka Kovačevića kaže kako je on ,,njihovo dete” i kako mu treba pomoći sve što treba”, kazali su iz nikšićkog DPS-a u reagovanju.

Nego, kako kažu, da se vratimo izvorno na temu širenja zaraze po gradu pod Trebjesom zbog nepropisnog zakopavanja, otkopavanja i transportovanja krava zaraženih “Q” groznicom.

“Da su krivi za ugrožavanje zdravlja građanki i građana, najbolje govori podatak da bježe od odgovora na pitanje: Ko je naredio zakopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, a da pri tome nije imao potrebne saglasnosti za takvo činjenje? Ko je otkopao i transportovao zaražene životinje pod okriljem noći, đe su zaražene životinje ponovo zakopane”, naveli su iz DPS Nikšić.

Zaključno, prema njihovim riječima, znamo da ste na mukama i u panici jer ćete na predstojećim lokalnim izborima biti, ne poraženi nego deklasirani, jer će vas građani kazniti za to što ste najgora vlast ikad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve