Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Ponavljaju se izbori, građani da nas masovno podrže na novom glasanju

Ističu da su u nedjelju ''dokazali da smo najjači politički faktor u Kotoru, a nakon ponovljenih izbora bićemo još jači''

Demokratska partija socijalista obavještava javnost da su naši prigovori vezani za neregularnost izbora na biračkom mjestu 17 u Prčanju uvaženi, te da će tamo, odlukom OIK Kotor, biti ponovljeni izbori.

“Današnja odluka OIK predstavlja samo potvrdu naših tvrdnji da su nedjeljni izbori protekli u znaku ozbiljnih neregularnosti, kojima su vladajuće strukture bezuspješno na silu, grubo kršeći procedure pokušale da ostvare najbolji rezultat. Nije im ni to pomoglo. Već u nedjelju smo svi vidjeli da su u slobodnom padu, iako su pokušali da prevare građane tvrdeći da su najjača lista. Ni skriveni iza koalicije sa Evropom sad, iz Demokrata nijesu uspjeli da izbjegnu kataklizmu”, saopšteno je iz DPS.

A sada, kako navode iz DPS,  nakon usvojenih prigovora slijedi njihov novi pad.

“Pobrinućemo se da prilikom ponavljanja izbora, za razliku od nedjelje, sve protekne u skladu sa zakonom, da odlazeća vlast ne dobije nimalo prostora za nove mahinacije i da im pokažemo da idu u duboku političku penziju. Pozivamo sve građane da se na ponovljenim izborima suprotstave onima koji u nedjelju nijesu birali sredstva kako bi došli do glasova, da do kraja osujete njihov bezuspješni izborni inženjering i da masovno podrže Demokratsku partiju socijalista”, piše u saopštenju.

Ističu da su u nedjelju “dokazali da smo najjači politički faktor u Kotoru, a nakon ponovljenih izbora bićemo još jači”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve