Utorak, 8 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Nervoza, neistine, priticsi, ucjene, kršenje zakona – nastavak agonije luzera iz odlazeće vlasti

Iz tog odbora poručuju kako Demokrate znaju dobro, bolje od njih da polako idu u prošlost.

U kakvoj su agoniji luzeri iz kotorskih Demokrata, najbolje govori upravo njihovo današnje saopštenje. U potpuno nekontrolisanim nastupima, neistine, manipulacije i podmetanja, koja su njihov uobičajen manir naročito u Kotoru, trenutno su na vrhuncu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

“Vas, gubitnici, čuvari fotelja i ucjenjivači, niko ništa nije pitao. Potpuno ste nebitni – a posebno poslije katastrofe koju ste doživjeli na izborima u Kotoru”, naveli su u u saopštenju.

Iz DPS Kotor, ističu kako zbog javnosti naglašavaju da će ići do kraja u razobličavanju prevara koje je željela da sprovede odlazeća vlast.

“A ako DPS nema šanse da formira vlast u Kotoru, onda se pitamo – čemu onda ovolika nervoza među gubitnicima? Zašto toliki pritisci i ucjene s njihove strane od izborne noći do danas? Čemu porivi da se po svaku cijenu prekrše zakoni”, pitaju iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

Iz tog odbora poručuju kako Demokrate znaju dobro, bolje od njih da polako idu u prošlost.

“Zato, neka još jednom razmisle o kalkulacijama – biće da su se malo prevarili, taman kao i kad su poručivali da će biti duplo jači od nas. Da smo na njihovom mjestu, poslije onakvog izbornog debakla, sami bismo predali vlast”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Davor
08.10.2024-20:44 20:44

Drazina Cetnicka partija tone u proslost kojom je EU zabranila pristup !