Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Jokićevi dani mrmota su odbrojani, građani su mu u nedjelju poručili ADIO

Razumiju, kažu, i da mu se više sviđa da se svakog dana, kao u kultnom filmu Dan mrmota, budi i živi u iluziji da može zadržati funkciju bez obzira na izborni poraz i jasnu poruku građana Kotora da ga više ne žele na funkciji prvog čovjeka našeg grada

Razumijemo da bivšem predsjedniku Opštine Kotor Vladimiru Jokiću nije jednostavno da se nakon sedam godina oprosti od funkcije, poručuju iz tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista.

“Razumijemo da mu nije prijatno, nakon predizbornog obećanja da će biti duplo jači od DPS, zbog činjenice da je politički demoliran u svom gradu. Razumijemo i da mu trauma zbog izbornog debakla otežava suočavanje sa stvarnošću. Razumijemo i njegove napade panike od pomisli da dolazi neka nova administracija koja će neminovno preispitati sva nepočinstva i sumnjive poslove iz prethodnog perioda”, naglašavaju oni.

Razumiju, kažu, i da mu se više sviđa da se svakog dana, kao u kultnom filmu Dan mrmota, budi i živi u iluziji da može zadržati funkciju bez obzira na izborni poraz i jasnu poruku građana Kotora da ga više ne žele na funkciji prvog čovjeka našeg grada.

“Međutim, politička realnost u Kotoru je nakon 29. septembra sasvim drugačija. Jokićevi dani mrmota u Kotoru su odbrojani, i on mora znati da nijedan bivši predsjednik, koji je na izborima izgubio legitimitet, ne može u nedogled držati za taoce Kotor i njegove žitelje. Jer su baš oni ti koji su mu u nedjelju rekli – adio”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve