Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Gubitnike molimo da ostanu bar malo dostojanstveni, za svako kršenje zakona idu krivične prijave

Tako u minula dva dana, dodaju,  vidimo očajničke istupe lokalnih Demokrata koji, osim što pribjegavaju neistinama, pri čemu pokušavaju da vrše pritiske na OIK na sve moguće načine, brane da izborna volja građana i njihovo demokratsko pravo budu sprovedeni u potpunosti

Suočeni sa mogućnošću još većeg izbornog poraza od onog u nedjelju, a nakon što je postalo jasno da su razobličeni njihovi pokušaji malverzacija, kotorski vlastodršci sada na sve načine pokušavaju da uvjere javnost kako je rješenje u – bezakonju, navode iz DPS Kotor.

Tako u minula dva dana, dodaju,  vidimo očajničke istupe lokalnih Demokrata koji, osim što pribjegavaju neistinama, pri čemu pokušavaju da vrše pritiske na OIK na sve moguće načine, brane da izborna volja građana i njihovo demokratsko pravo budu sprovedeni u potpunosti.

“Moguće je da Demokrate, nezadovoljne time što su im građani u nedjelju poručili šta misle o njihovom neradu u Kotoru, sada žele da im se na neki način svete – ali, to im neće proći. Tu smo da štitimo i zakon i ono što nalažu institucije – pa svima koji pokušaju da se ogluše o instrukcije DIK-a poručujemo da će krivično odgovarati. Razumijemo nezadovoljstvo Demokrata zbog lošeg izbornog rezultata, ali eto u utorak i njima prilike da poprave izborni rezultat”, kazali su iz DPS Kotor.

Poručuju da ih do ta tada mole da budu makar malo dostojanstveni u porazu, da više ne iznose neistine, da ne pozivaju na kršenja zakona

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve