Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Građani, sve ste vidjeli i sve znate, a posebno šta treba uraditi u nedjelju

Kotor više nema vremena, smatraju oni, da ispašta zbog koristoljublja i trulih političkih kompromisa

Kotor više nema vremena da ispašta zbog koristoljublja i trulih političkih kompromisa, ocijenili su kandidati za odbornike sa liste “Kotor prije svega”.

“Uvažene sugrađanke i sugrađani, Vama koji živite u ovom gradu proteklih sedmica nijesmo ukazali ni na jedan problem za koji do sada nijeste znali. Ali, za svaki od tih problema ponudili smo rješenje – realistično, finansijski održivo i funkcionalno.  Mnogi od vas reći će da je glavni problem Kotora saobraćaj, drugi to što već godinama nema nikakvih kapitalnih projekata, treći da je posrijedi potpuna stagnacija na planu infrastrukturnog razvoja”, naveli su kandidati sa liste “Kotor prije svega” u obraćanju građanima tog grada.

Ali, prema njihovim riječima, najveći problem Kotora danas je upravo to što je “problema sve više – iz mjeseca u mjesec”.

“Vi, čiji je sud ključan, a koji smo uvijek do kraja poštovali, dali ste u novijoj prošlosti priliku svim političkim opcijama da vode grad. I danas je vrijeme da sumirate utiske, da donesete konačan sud – ko je imao rezultate a ko ne, kada su u gradskoj upravi bili stručni i posvećeni kadrovi a kada nije bilo tako, ko je priliku da radi za grad doživljavao kao čast i opravdavao povjerenje, a ko je na kraju sve koristio samo kako bi izvršavao puku raspodjelu plijena, čiji su rezultat bili raskoli u vlasti, paralisan sistem i potpuni zastoj. Sigurni smo da je danas lakše nego ikad prije donijeti sud o tome”, dodali su kandidati te odborničke liste.

Kotor više nema vremena, smatraju oni, da ispašta zbog koristoljublja i trulih političkih kompromisa.

“Kotor više nema vremena da trpi nestručnost iz koje proizilaze samo promašeni projekti koji pogađaju i građane i turiste. A čini nam se, nakon razgovora sa hiljadama sugrađana, da ni Kotorani više nemaju strpljenja za upravljanje kakvo ne bi prolazilo ni u znatno manjim sredinama, da ne kažemo – mjesnim zajednicama. Vrijeme je za saniranje problema, za početak razvojnih projekata i za konkretne mjere podrške našim sugrađanima. A upravo to nudi lista “Kotor prije svega – DPS! Neđeljko Moškov” – i samim programom i kadrovima koji stoje iza njega, a koji će ubuduće voditi gradsku vlast”, istakli su kandidati sa liste “Kotor prije svega”.

No, mišljenja su da dobre i odgovorne vlasti nema bez građana – ona, kažu, “ne smije biti iznad njih, već sa njima”.

“Baš zato, kako smo i u kampanji obećali – Kotoranke i Kotorani biće direktno uključeni u procese odlučivanja, oni će donositi konačnu riječ i o prioritetnim investicijama i o budućim projektima. Upravo građani naš su koalicioni partner – i predizborni i postizborni. Znate nas. Znamo se. I nama i vama je Kotor prije svega”, poručili su kandidati za odbornike sa liste “Kotor prije svega”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve