Nedjelja, 7 Jula, 2024
Rubrika:

Do kraja jula dva kontrolna saslušanja

Saslušanja o načinima sprovođenja programa Evropa sad 2 i o poslovanju Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Skupštinski Odbor za ekonomiju, finansije i budžet, održaće do kraja jula kontrolna saslušanja o načinima sprovođenja programa Evropa sad 2 i o poslovanju Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Odbor je podržao inicijativu opozicije da se do kraja jula održi kontrolno saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra finansija Novice Vukovića, na temu Upoznavanje sa dokumentima o načinima sprovođenja najavljenih ekonomskih reformi kroz program Evropa sad 2.

Poslanici opozicije Nikola Milović, Nikola Rakočević, Mihailo Anđušić, Mirsad Nurković, Boris Mugoša i Miloš Konatar, u februaru su podnijeli tu inicijativu.

Odbor je danas podržao i inicijativu za kontrolno saslušanje ministra energetike i rudarstva, Saše Mujovića na temu Finansijsko stanje i poslovanje CEDIS-a, u kontekstu negativnih nalaza Državne revizorske institucije (DRI).

Tu inicijativu su podnijeli poslanici Nikola Milović, Nikola Rakočević, Mihailo Anđušić, Mirsad Nurković, Boris Mugoša i Miloš Konatar, sa predlogom da se na saslušanje pozovu i predstavnici DRI i menadžmenta Elektroprivrede (EPCG) i CEDIS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve