Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

DNP Zeta: Bespotrebno je odgovarati Demokratama

Ističu da je o budžetu i ulaganjima je suvišno govoriti, jer je budžet udvostručen, a u Zeti se ulaže i sad dok god bude koalicija Za budućnost Zete ulagaće se za dobrobit naših sugrađana

Gotovo je bespotrebno odgovarati Demokratama Zete, partiji bez stava o bilo kojem važnom pitanju, partiji koja je navodno protiv izgradnje kolektora a njihov partijski kolega na čelu Vodovoda je za izgradnju kolektora u Botunu, saopšteno je iz DNP Zeta.

“Što se tiče Deklaracije o Kosovu, njih boli to što je ta deklaracija ostavila ozbiljne posljedice po ionako uljuljani rejting njihove stranke u Zeti a neprebolna rana je smjena Luke Krstovića sa mjesta predsjednika Skupštine, jedinog možda u svijetu predsjednika skupštine koji je zakazao sjednicu u nedelju na izborni dan u 20h”, kažu u DNP Zeta.

Naglašavaju da je svima jasno zašto bi oni slali u Spuž i zašto traže kolektivne ostavke jer se samo tako mogu primaći vlasti jer je na izborima to nemoguća misija.

“O nepovjerenju birača nama pričaju oni koji su na prethodnim izborima izgubili polovinu biračkog tijela”, dodaju u DNP Zeta.

Ističu da je o budžetu i ulaganjima je suvišno govoriti, jer je budžet udvostručen, a u Zeti se ulaže i sad dok god bude koalicija Za budućnost Zete ulagaće se za dobrobit naših sugrađana.

“Demokratama ostaje tanka nada da mogu možda u budućnosti popraviti utisak u Zeti a kako su krenuli sumnjamo u to jer srljaju u propast pod komandom gospodina Krstovića. Takođe, nismo mi krivi što njihov poslanik nije podržao ovu inicijativu o kojoj i oni sami pričaju i iznose vjerodostojne podatke”, zaključuju u DNP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve