Ponedjeljak, 1 Jula, 2024
Rubrika:

Đuričković objavio ime novog saveza koji formiraju SD, SDP i LP

Đuričković objavio da će ime novog saveza koji će činiti SD, SDP i Liberalna partija biti - Evropski savez

Funkcioner Socijaldemokrata Miloš Đuričković objavio je večeras da će ime novog saveza koji će činiti SD, SDP i Liberalna partija biti – Evropski savez.

Evropski savez će biti “najbolji odgovor retrogradnim snagama i idejama koje ovih dana razaraju Crnu Goru!”, objavio je na društvenoj mreži X međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pikaso
29.06.2024-07:30 07:30

Fale vam prefiksi ka ” srpskohrvatski, pravoclavni ili sv Vaske . Baš nemate maštePioniri . Kako oni naKapitolu sebe zovu biPartizani . Ko i ovi ćetnici anti anti antigibanićaro a fsisto anti.

BobZeković
29.06.2024-16:16 16:16

Pa ajmo više, izginusmo, pobiše nas, uništiše nas sluge srpskog okupatora, koje obnašaju nasilno i prevarno osvojenu vlast u Crnoj Gori. CRNOGORCI I CRNOGORKE ĆE VAS ZAISTA ISKRENO I SNAŽNO PODRŽATI. A VI NE ZABORAVITE, DA SU CRNOGORCI I CRNOGORKE NAJUGROŽENIJI NAROD U GRAĐANSKOJ CRNOJ GORI, DA SU PROGANJANI, MUČENI, UBJANI, PLJAČKANI, GURNUTI U ZLOČIN OD PODMUKLOG, NEMILOSRDNOG, PRLJAVOG SRPSKOG NEPRJATELJA I NJEGOVIH SLUGA U CRNOJ GORI! TRENUTNA SITUACIJA PO CRNOGORCE I CRNOGORKE JE UŽASNA. ZATO NE OKLIJEVAJTE I NE OTEŽITE. OD VAS SE TRAŽI DA POVEDETE CRNOGORSKI NAROD DO SLOBODE!