Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Đurašković reagovao na najavu izgradnje spomenika Draži Mihailoviću: Još jedna bruka u režiji zvaničnog Beograda

Kako navodi nakon izjednačavanje partizanskog i ravnogorskog pokreta još jedna bruka u režiji zvaničnog Beograda koji saradnicima fašista podiže spomenik, a Titu se zahvaljuje ćerajući ga

Nepomenik koji upravlja Beogradom izgleda ne zna dalje od potapanja lopte i kontra faula, jer da zna i zeru više znao bi da su Pekove divizije oslobađale Terazije i Beograd upravo od fašističkih snaga koje su činile i čete Draže Mihajlovića kojem želi da podigne spomenik, napisao je na Facebooku gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković.

Kako navodi nakon izjednačavanje partizanskog i ravnogorskog pokreta još jedna bruka u režiji zvaničnog Beograda koji saradnicima fašista podiže spomenik, a Titu se zahvaljuje ćerajući ga.

“Tito je dobrodošao na Cetinje, dočekaće ga Grad Heroj kao što ga je i živog dočekivao, a siguran sam da se antifašistička, građanska i časna Srbija stide ovog nepomenika koji krađom glasova vodi Beograd”, napisao je Đurašković.

Podsjećamo da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas najavio da će podnijeti inicijativu za izgradnju spomenika komandantu četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rata Dragoljubu Draži Mihajloviću u centru grada, prenijela je Beta.

Mislim da on konačno treba da ima spomenik u Beogradu, na dostojanstvenom mjestu u centru gradu. Moj predlog će biti park Terazijska terasa, ispod Terazijske česme. Očekujem da dobijemo podršku opozicije demokratski orijentisane, rekao je Šapić, funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve