Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Đurašković neće prisustvovati uručenju Trinaestojulske nagrade: Ne mogu da dozvolim da prisustvom ukažem poštovanje Mandiću

''Ne mogu da dozvolim da svojim prisustvom ukažem poštovanje Andriji Mandiću, koji nagradu uručuje, a koji je u više navrata iskazao nepoštovanje i pokušao da unizi Cetinje, Cetinjane i Crnu Goru''

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković saopštio je da neće prisustvovati sjutrašnjem uručenju Trinaestojulske nagrade u Vladinom domu na Cetinju.

„Iako je riječ o grandioznom nacionalnom priznanju u koje je utkana crnogorska antifašistička borba, sve naše velike pobjede i ponos, ne mogu da dozvolim da svojim prisustvom ukažem poštovanje Andriji Mandiću, koji nagradu uručuje, a koji je u više navrata iskazao nepoštovanje i pokušao da unizi Cetinje, Cetinjane i Crnu Goru. Onaj ko ne poštuje Cetinje od mene zaslužuje jedino prezir“, kazao je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.07.2024-16:00 16:00

Pravilna odluka, gospodine Đuraškoviću. Amandić ne samo da ponižava Cetinje, Cetinjane, Cetinjanke, Crnogorce, Crnogorke, Crnu Goru, nego trenutno predvodi intenzivnu akciju za njihovo potpuno uništenje u svakom pogledu. Amandić je aktivni učesnik i predvodnik brutalnog pljačkaškog, rušilačkog i ubilačkog napada na nedužne stanovnike danas susjednih država. Svaki dan Amandića na mjestu predsjednika Skupštine Crne Gore, približava ubrzano Crnu Goru užasnoj sudbini, koju je sa svojim političkim istomišljenicima bio namijenio i Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Kosovu!