Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Đurašković: Cetinjski manastir i druge hramove su gradili naši preci, a ne nikako neko sa strane

Crnogorski jezik. CPC koja će vratiti okupirane crkve i manastire. Nacionalni identitet. Lako je, samo da su se bavili time 30 godina, navodi on

Predsjednik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković oglasio se na mreži X, nakon što je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović juče saopštio da govori srpskim jezikom.

-Crnogorski jezik. CPC koja će vratiti okupirane crkve i manastire. Nacionalni identitet. Lako je, samo da su se bavili time 30 godina. Ali borićemo se zbog nas i budućih generacija jer Cetinjski manastir i druge hramove u CG su gradili naši preci, a ne nikako neko sa strane – naveo je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
01.09.2024-20:45 20:45

Gradonacelnice naše dicne Prijestonice, svetionika Crnogorske slobode budi dostojan funkcije i slobodara, Crnogoraca u buduće Bojkotuj Jakova – srbina. Ne budi mu domaćin na Cetinju!!!

Tara
01.09.2024-21:04 21:04

CG su gradili nasi preci Crnogorci–a ne srbijanci opancari..gubite se vise iz nase CG!

IVAN
01.09.2024-22:37 22:37

JA SAM GRADONAČELNIČE MISLIO DA SU TRNOTRAVCI,PA KAKO SE TOGA SJETI MAJKU MU BOŽJU ŠTO BI REKAO JOSIP BROZ TITO! ŠTO ONDA DOZVOLJAVAŠ DA GA OPOGANE SRPSKI POPOVI…TO DA IMA VAS URADI SE ZA JEDNO PRIJE PODNE UĐE SE U SVETI CRNOGORSKI HRAM.NE TVRDIM DA SI TI KRIV ,ALI SI GRADONAČELNIK I UMJESTO ŠTO SE ŠETAJU ZA UKRAJINU NE BI BILO LOŠE UŠETATI JEDAN DAN I U MANASTIR.,