Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Đukanović: Sloboda, antifašizam, nezavisnost i multietničnost vrijednosti su crnogorskog društva koje je danas važnije nego ikad braniti

''Vjerujem da će i današnje i buduće generacije u našoj zemlji znati da su velike tekovine jedinstvenog crnogorskog Trinaestog jula, garancija građanskog i evropskog puta naše zemlje''

Svim građanima Crne Gore čestitam 13. jul – Dan državnosti, simbol državnog bića i vječnosti, poručio je bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Sloboda, antifašizam, nezavisnost, i multietničnost najuzvišenije su vrijednosti crnogorskog društva koje je danas važnije nego ikad braniti, njegovati, i afirmisati. Vjerujem da će i današnje i buduće generacije u našoj zemlji znati da su velike tekovine jedinstvenog crnogorskog Trinaestog jula, garancija građanskog i evropskog puta naše zemlje. Nek je vječna”, napisao je on na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
13.07.2024-12:22 12:22

Oštroumno Milo ka i uvijek. Okolo pa na čoše, ono što crnogorsko dijete u kolijevci zna! Milo zašto samo antifašizam, a ne nikad ANTISRBIZAM, kao preteča FAŽIZMA! NA DANAŠNJI 13.JUL, KOJI NI TI ČESTITAŠ, CRNA GORA JE OD SRBIJE I SRPSKIJEH SLUGA U CRNOJ GORI OKUPIRANA ZEMLJA. JUĆE, DAN UOĆI 13. JULA, SLUGE SRPSKOG OKUPATORA DOVRŠILE SU DRŽAVNI UDAR, ZAPOČET 2016 I POTPUNO OKUPIRALE CRNU GORU. CRNOM GOROM, ZAHVALJUJUĆI I TEBI MILO, DANAS UPRAVLJAJU ZLOKOBNE CRNE SRBIJANSKE MANTIJE I NJIHOVI ČINOVNICI, KOJI SU ZAPOSJELI SVE INSTITUCIJE CRNE GORE! POLICIJA CRNE GORE SPREČAVA ULAZAK VJERNIKA I SVJEŠTENIKA CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE U… Pročitaj više »