Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Đelošaj: Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose i želimo da ta saradnja bude jača

''Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose i želimo da ta saradnja bude jača. Postoji veliki potencijal za unaprijeđivanje ekonomske saradnje između naših zemalja, posebno u infrastrukturi i turizmu'', kazao je Đelošaj

Tokom radne posjete Prištini potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đelošaj sastao se sa ministarkom ekonomije Vlade Republike Kosovo, Artanom Rizvanoli.

Rizvanoli je poželjela dobrodošlicu Đelošaju i istakla dobrosusjedske odnose između Crne Gore i Kosova.

Tokom sastanka sa ministarkom ekonomije, razgovaralo se o potencijalnim projektima između dvije zemlje, saopšteno je iz Vlade. Između ostalog, posebno razgovaralo se o zaključenju Sporazuma o ekonomskoj saradnji Crne Gore i Republike Kosovo, započetog 2014. godine.

„Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose i želimo da ta saradnja bude jača. Postoji veliki potencijal za unaprijeđivanje ekonomske saradnje između naših zemalja, posebno u infrastrukturi i turizmu” – kazao je Đelošaj.

Na kraju sastanka, Đelošaj je zahvalio kosovskoj ministarki na prijemu, te dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Caramdjordje
16.05.2024-22:16 22:16

A sta mu na to vele koalicioni partneri Mandic i Knezevic,da ne spominjem Danilovica.E gospodine dje ste vi zalutali,uz svo postovanje za politiku koju ste vodili u ime svog naroda