Ponedjeljak, 1 Jula, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Rijaliti poruke koje su se juče čule iz Skupštine su trenutna elementarna nepogoda

''Rijaliti poruke koje su se juče čule iz Skupštine su trenutna elementarna nepogoda, koja kao i svaka nesreća nanosi štetu, ali će je evropska i većinska Crna Gora znati kako da je sanira u narednom periodu''

I poslije svega, dobijete ovakvu kulturnu i civilizovanu poruku! Na nivou, evropski i državnički sročena, potvrđujući da su odnosi dvije države odlični i veliku podršku koju je Hrvatska dala Crnoj Gori i nakon sramnog i agresorskog čina iz 1991. godine, napisao je Ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj na FB profilu uz objavu izjave premijera Hrvatske Andreja Plenkovića u vezi rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

“Mislim da i nakon svega, odnos treba da ostane odličan, da je većinska Crna Gora – Evropska, i proevropski orijentisana, i da želi nastaviti odlične odnose sa Hrvatskom, a da je jučerašnja poruka iz Crne Gore slučajna i na ivici većine od samo 41 poslanika od ukupno 81, a da još najmanje desetak poslanika nije glasalo iz uvjerenja, već da se ne odupre većinskom mišljenju partija”, kazao je on.

“Rijaliti poruke koje su se juče čule iz Skupštine su trenutna elementarna nepogoda, koja kao i svaka nesreća nanosi štetu, ali će je evropska i većinska Crna Gora znati kako da je sanira u narednom periodu. Sanirali smo i sramni napad na Dubrovnik i upravo Republika Hrvatska nam je pružila ruku podrške”, navodi Đeljošaj.

Ističe da kao i 1991. godine, albanski političari su znali kako da se odnose, njihovi poslanici u ime Albanskog naroda i Albanskog foruma nijesu dali legitimitet takvom aktu ni ulaskom u skupštinsku salu tokom jučerašnjeg dana.

“Jučerašnje glasanje nema nikakve veze sa žrtvama, kojima se poklanjamo i poštujemo i svakako osudjujemo zločine bilo gdje da su učinjeni, već je bila potreba za rijaliti predstavom. I da, kao što sam i obećao, nakon IBAR-a slijede nove odluke i preispitavanja, veoma brzo, jasno i odlučno!”, napisao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Caramdjordje
29.06.2024-21:28 21:28

Ti Nik ili silud ili bezobrazan,ti si sa tim nepomenicima u vladi,koga lazes,sebe ili nas?

Aleksa
30.06.2024-07:13 07:13

Netreba ga komentarisati…samo zaobici i prezreti…