Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

Demokratska alternativa: Tri osvojena mandata predstavljaju veliki uspjeh, stabilna vlast se ne može konstituisati bez nas

Kako su naveli, tri osvojena mandata predstavljaju veliki uspjeh ako se zna da smo novonastali politički subjekt koji se prvi put pojavljuje na političkoj sceni

Demokratska alternativa zadovoljna je rezultatom izbora i povjerenjem koje su nam ukazali naši sugrađani, saopšteno je iz te partije.

Kako su naveli, tri osvojena mandata predstavljaju veliki uspjeh ako se zna da smo novonastali politički subjekt koji se prvi put pojavljuje na političkoj sceni.

“Naša startna pozicija i ostalih partija nije bila ista, i zbog toga smo još više ponosni na rezultat. Kotorani su prepoznali prvenstveno ljude a onda i ono što smo im ponudili, i shodno tome smatramo da smo pobjednici ovih izbora i da se stabilna vlast neće moći konstituisati bez Demokratske alternative”, doaju u saopštenju.

Ističu kako je rano govoriti sa kime će praviti dogovor, ali da ti subjekti moraju biti građanske opcije koje će prihvatiti njihov program, jer kako su istakli, moraju ispuniti ono što su obećali građanima.

“Stoga, naši partneri mogu biti samo oni koji misle na dobrobit Kotorana. Naša lista je sastavljena od politički i moralno čistih ljudi koji su uspješni u profesijama kojima se bave, što je i glavni razlog zbog koga su nam ukazali povjerenje. Mišljenja smo da je narodu više dosta manipulacija političara i njihovih igara što pokazuje i mala izlaznost na ovim izborima. Zato ćemo kao pobjednici ovih izbora pokazati kako se voli Kotor”,zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve