Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

DEMOKRATE OPET SPASILE ŠUBARU: Nema razrješenja četničkog provokatora zahvaljujući Bečićevim političkim amebama

Demokrate su danas dokazale da podržavaju i zastupaju iste fukarske, kolaboracionističke, neočetničke i naravno antievropske svjetonazore koje godinama promoviše iskompleksirani pokazivač srednjeg prsta iz škole profesionalnog srpstva Andrije Mandića, Marko Kovačević Šubara. Takođe, Bečić i njegove političke amebe su stavile do znanja da bi podržale način na koji bi se Kovačević obračunao sa neistomišljenicima, prije svega Crnogorcima.

Skupština opštine Nikšić ponovo nije danas razriješila predsjednika Optšine Marka Kovačevića, neočetničkog provokatora. O predlogu za njegovo razrješenje nije se ni glasalo jer je Ivan Zečević u ime Kluba odbornika Nove srpske demokratrije (NSD) zatražio da se sa dnevnog reda skine ovaj predlog.

Odbornici su glasali o predlogu Zečevića i većina je bila za da se predlog odluke skine sa dnevnog reda današnjeg zasijedanja, a presudnu ulogu u ovome, kako je Portal Aktuelno ranije najavio, opet su imali salonski neočetnici premaskirani u evropejce iz Demokratske Crne Gore Alekse Bečića.

Oni su po nalogu Moma Koprivice koji naređuje Opštinskom odboru Nikšića odlučili da podrže jednog od najogavnijih provokatora na političkoj sceni Crne Gore – Marka Kovačevića Šubaru.

Nakon što Borisu Muratoviću iz DPS-a nije dozvoljeno da govori, odbornici opzicionih partija blokirali su rad sjednice. Okupili su se ispred stola gdje su bili predsjednik SO Ivan Vuković, sekretarka skupštine Ivana Šljkić i potpredsjednik Arsenije Lalatović. Vuković je dao je pauzu do daljnjeg.

Profesionalni Srbin i provokator, salonski neočetnik iz Mandićeve Nove srpske demokratije (NSD) Marko Kovačević Šubaraponovo je prije nešto više od mjesec pribjegao potuno maloumnim i morbidnim provokacijama koje su postale jedini način na koji može da okupi svoje najtvrdokornije biračko tijelo.

Marko Kovačević Šubara – neočetnički provokator i dalje ostaje predsjednik Opštine zahvaljujući Demokratama

“Bićemo strpljivi. Čekaćemo uvijek otvorenog srca i otvorenih ruku s pitanjem: Jesmo li braća? A ako neko neće da budemo braća, ako neko hoće više da liči na Turke, onda bogami u budućnosti, prema njima ćemo kao i prema Turcma postupati”.

To je saopštio Kovačević prilikom obilježavanja 166. godišnjice o Bitke na Grahovcu, na Spasovdan 13. juna. Nakon te svinjarije, u maniru profesionalnog ugroženog Srbina pokušao da se predstavi kao žrtva.

Klub odbornika “Evropski tim za Nikšić” podnio je 18. juna Prijedlog za razrješenje Kovačevića sa mjesta predsjednika Opštine. To i ne čudi, jer od kad je na ovoj funkciji samo bruka Nikšić i Nikšićane ali i sve čestite pravoslavce zloupotrebom vjere u dnevnopolitičke provokatorske svrhe.

Koliko je nepopularni Šubara dosadio ”Bogu i narodu”, govori i to da je čak i URA Dritana Abazovića, odnosno njihov nikšićki odbor donio odluku da uskrati podršku Kovačeviću, nakon što je, kako su saopštili, odbio da se javnosti Crne Gore izvini zbog riječi izgovorenih u obraćanju povodom obilježavanja godišnjice bitke na Grahovcu.

Glas URA-e nije bio dovoljan „Evropskom timu za Nikšić“ za smjenu Kovačevića, već su im za to falila još dva glasa, odnosno podrška 21-og odbornika, koja se uzalud očekivao od Demokrata.

Demokrate – sinonim za političko beščašće i ljigavost

Demokrate su danas dokazale da podržavaju i zastupaju iste fukarske, kolaboracionističke, neočetničke i naravno antievropske svjetonazore koje godinama promoviše iskompleksirani pokazivač srednjeg prsta iz škole profesionalnog srpstva Andrije Mandića, Marko Kovačević Šubara. Takođe, Bečić i njegove političke amebe su stavile do znanja da bi podržale način na koji bi se Kovačević obračunao sa neistomišljenicima, prije svega Crnogorcima.

Šubara – majstor svinjarija

Više državno tužilaštvo u  Podgorici formiralo je predmet povodom nedavnog ispada Kovačevića na Grahovcu kada je izjavio da će ”s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima”.

Ovakva svinjarija nije ništa neočekivano od Mandićevog četničića, koji je poznat po podlim provokacijama već duže vremena.

On je u martu nazvao poslanika DPS-a Oskara Hutera ”švabom”, a ranije je znao da sjedi tokom intoniranja himne, ali i da negira genocid u Srebrenici, što su sve djela za koja su određene kazne prema Krivičnom zakoniku. O njegovim provokatorskim akcijama i načinu na koji se ponižava pred nosiocima velikospske ideološke struje možete čitati na OVOM LINKU.

Podsjetimo, četnički provokator Kovačević je početkom jula prošle godine prisustvovao obilježavanju 13. godina nikšićkog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom gdje je tokom intoniranja himne jasno pokazao srednji prst.

Međutim, kako je Portal Aktuelno pisao pozivajući se na izvore bliske kačavendističkoj struji svetosavske sekte (SS), pozante pod akronimom SPC, postoji mogućnost da je Kovačević ustvari koristio kriptovani, odnosno znakovni jezik kojim je ispoljavao ljubavni zanos usmjeren ka njegovim duhovnim vođama Jovanu Joanikiju Mićoviću i hodajućem svecu SS Vasiliju Kačavendi.

Podsjećamo, grupa svetosavski nastrojenih građana Nikšića, kako su predstavljeni na društvenim mrežama, organizovala je 9. jula prošle godine šetnju podrške Kovačeviću.

Kako smo već pisali, s obzirom na činjenicu da su poziv po mrežama dijelili aktivisti i osobe bliske Crkvi Srbije u Nikšiću, može se protumačiti da je ovo bila svojevrsna litija za srednji prst Marka Kovačevića.

Ako uzmemo u obzir da srednji prst simbolično predstavlja muški polni organ, odnosno kako se u drevnim kultovima nazivao – FALUS, čini se da su pripadnici svetosavske sekte, podrškom Šubari, željeli da inkorporiraju i taj element idolopokloništva u svoj parapolitički kult.

Uostalom, to je i očekivano za takozvanu SPC s obzirom da je jedan od najvećih njihovih duhovnika Vasilije Kačavenda, čiji je idolopoklonički odnos prema falusu dobro poznat regionalnoj javnosti.

Što se neočetničkog provokatara Kovačevića tiče, on je ipak, samo još jedna u nizu žrtava kulturnog genocida nad Crnogorcima.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
18.07.2024-13:58 13:58

A sta ste oceikvali od ulicara koiji vode grad, sve debili koji ni trafiku ne mogu voditi na ne grad!

Che
18.07.2024-14:20 14:20

Konačno i DPS bar lokalno da se probudi i da učini bar jedan odgovoran i respektibilan potez vrijedan pažnje i da stane na put ravnogorcima AV slugama i svetosavcima koji idu sve dalje i dalje u ponižavanju i negiranju ove države i njenog državotvnornog i antifašističkog naslijedja. Tako treba da radi DPS i u Pljevljima, Beranama, Budvi, Herceg Novom i svuda gdje su na vlasti sluge i poklonici AV i popova iz dr države koji nam svakodnevno pljuju, omalovažavaju i negiraju.

CrkveniMiš
18.07.2024-14:22 14:22

Sultan Selim II, ustoličen je 1566. године у Бијограду !!!

pametnom dosta

xxy
19.07.2024-09:24 09:24
Reply to  CrkveniMiš

Crkveni mis, Bogami i Stanisa Crnojevic se poturcio 1496 na Cetinju novijoj prijestonici Zete dobio titulu turskog sandzak-bega promjenio ime u Skender-beg i presao da stoluje u stariju prijestonicu Zete Skadar a Cetinje ostavi da se turci naredna 2 vijeka do dolaska Vladika Danila ciji su preci doselili iz Stare Hercegovine (okle je i Subara) na Lovcen u medjuvrenenu.

Nermin
18.07.2024-15:11 15:11

Sta ocekjujete od SESELJEVE SKOLE ( DEMOKRATE ) da izda Cetnistvo Nikad . Vece povjerenje u CETNIKA MILACICA no u SESELJEVCE ,To je zlo Partija sva su sve za Abazovica izrekli pa opet u jedno korito -URA -DEMOKRATE a znamo koje je zło ucinjeno CG od URA-!

RIR
18.07.2024-18:02 18:02

…Demokrate ,najgora ,najpodmuklija,najnedemokratska,anticrnogorska skupina …koja vuce zemlju nazad -NE žele napredak CG -glasaci probudite se i potrudite se da nestanu za vase licno dobro i dobro CG !

xxy
19.07.2024-09:26 09:26

Sad je ljetno doba ne nosi se subara , da je glasanje bilo zimi i da je nosio subaru ko zna mozda bi i glasali protiv njega.