Utorak, 24 Septembra, 2024
Rubrika:

Demokrate o Milatoviću: Čovjek koji je razočarao cijelu Crnu Goru

''Čovjek koji je tvrdio pred parlamentarne izbore u Crnoj Gori da predsjednik države ne bi smio da učestvuje u izbornim kampanjama bilo kog političkog subjekta, pa ni svog, sada formalno-pravno i politički nosi izbornu listu za izbor odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorica'', naveli su u reagovanju

Danas smo svjedočili napadu na Demokrate od strane čovjeka kojeg ovih dana ne prepoznaje niti jedan birač koji je glasao da bi on postao predsjednik svih građana Crne Gore, ocijenili su iz Demokratske Crne Gore (DCG) u reagovanju na današnju press konferenciju predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

“Čovjek koji je kazao da mu je malo da ispunjava Ustavom propisana ovlašćenja predsjednika države, pa istovremeno traži da bude i predsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova i ministar odbrane i ministar finansija, a sada već i gradonačelnik Podgorice. Sve ono što je njegov prethodnik imao, a što nas je skupo koštalo. Čovjek koji je tvrdio pred parlamentarne izbore u Crnoj Gori da predsjednik države ne bi smio da učestvuje u izbornim kampanjama bilo kog političkog subjekta, pa ni svog, sada formalno-pravno i politički nosi izbornu listu za izbor odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorica”, naveli su u reagovanju.

Čovjek čija Partija, prema njihovim riječima, nije predala izbornu listu u Kotoru, u Gusinju, u Budvi, u Andrijevici ili u bilo kom drugom gradu osim u ovom, jer je Podgorica za njega, kako kažu, “samo sredstvo za ostvarenje višeg cilja – rušenje državne vlasti i potpuna kontrola vlasti od strane jednog centra, njegovog kabineta”.

“Čovjek koji ovih dana izbjegava da odgovori na jednostavno i prosto pitanje da li će nakon lokalnih izbora njegova izborna lista čiji je nosilac u bilo kakve kombinacije sa DPS-om, radi vršenja vlasti u Glavnom gradu. Čovjek koji aktivno i na sve načine sprječava reforme u bezbjednosnom sektoru i čuva kandidate Mila Đukanovića na ključne pozicije u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore. Čovjek koji je slagao građane Crne Gore da se u Upravi policije ljudi partijski zapošljavaju, a do sada niti jedno lice nije niti angažovano, niti zaposleno u policiji. U konačnom, čovjek koji je razočarao cijelu Crnu Goru osim Mila Đukanovića“, poručile su Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
24.09.2024-20:18 20:18

Da nije Obrnuto..???najgora antidrzavna politicka partija crkve Srbije