Subota, 29 Juna, 2024
Rubrika:

DEMOKRATE NE SMIJU DA GLASAJU ZA SMJENU ŠUBARE: Bečić i amebe se boje Kovačevićevog srednjeg prsta

Sve u svemu, Demokrate su ovim dokazale da podržavaju i zastupaju iste fukarske, kolaboracionističke, neočetničke i naravno antievropske svjetonazore koje godinama promoviše iskompleksirani pokazivač srednjeg prsta Marko Kovačević Šubara. Takođe, Bečić i njegove političke amebe su stavile do znanja da bi podržale način na koji bi se Kovačević obračunao sa neistomišljenicima, prije svega Crnogorcima.

Profesionalni Srbin i provokator, salonski neočetnik iz Mandićeve Nove srpske demokratije (NSD) Marko Kovačević Šubara, i zvanično je postao hodajuća bruka i zastiđe ne samo Crne Gore i Nikšića, već i srpskog naroda i srBstva na kojem parazitira.

Nakon što je prilikom obilježavanja 166. godišnjice o Bitke na Grahovcu 13. juna napravio novu provokatorsku svinjariju, pa potom u stilu posljednje pizde u maniru profesionalnog ugroženog Srbina pokušao da se predstavi ka žrtva,  došla je nova inicijativa za njegovu smjenu.

Klub odbornika “Evropski tim za Nikšić” podnio je 18. juna Prijedlog za razrješenje Kovačevića sa mjesta predsjednika Opštine. To i ne čudi, jer od kad je na ovoj funkciji samo bruka Nikšić i Nikšićane ali i sve čestite pravoslavce zloupotrebom vjere u dnevnopolitičke provokatorske svrhe.

Predsjednik SO Nikšić iz redova Demokrata Nemanja Vuković i Marko Kovačević Šubara: Ista go*** drugo pakovanje

U inicijativi za razrješenje oni navode da je podnose “zbog izazivanja osjećaja straha i nesigurnosti kod građana i građanki Nikšića, usljed držanja sramotne besjede na Grahovcu, dana 13. 6. 2024. godine u kojoj je pozvao na obračun sa onima koji misle drugačije od njega i njemu sličnih i koji ih ne smatraju braćom, kao i zbog širenja nacionalne i vjerske mržnje u kontinuitetu”.

Koliko je nepopularni Šubara dosadio ”Bogu i narodu”, govori i to da je čak i URA Dritana Abazovića, odnosno njihov nikšićki odbor donio odluku da uskrati podršku Kovačeviću, nakon što je, kako su saopštili, odbio da se javnosti Crne Gore izvini zbog riječi izgovorenih u obraćanju povodom obilježavanja godišnjice bitke na Grahovcu.

Glas URA-e neće biti dovoljan „Evropskom timu za Nikšić“ za smjenu Kovačevića, već im za to fale još dva glasa, odnosno podrška 21-og odbornika, koja se, čini se uzalud očekuje od Demokrata.

Kako stvari stoje, i na osnovu nezvaničnih saznanja Portla Aktuelno, partija političkih ameba na čelu sa blaziranim salonskim neočetnikom Aleksom Bečićem neće glasati za smjenu sramotnog Šubare. Kako saznajemo, razlog je čisti strah.

”Moguće da se Demokrate i Bečićeva nikšićka perjanica ameboidno-licemjerne politike Nemanja Vuković boje Kovačevićevog srednjeg prsta, što je krajnje čudno s obzirom na široka shvatanja vrha ove partije”, rekli su naši dobro upućeni izvori iz Opštine Nikšić.

Demokrate – partija slonskih četnika i političkih ameba kakve više nikad nećemo vidjeti na političkoj sceni

Sve u svemu, Demokrate su ovim dokazale da podržavaju i zastupaju iste fukarske, kolaboracionističke, neočetničke i naravno antievropske svjetonazore koje godinama promoviše iskompleksirani pokazivač srednjeg prsta Marko Kovačević Šubara. Takođe, Bečić i njegove političke amebe su stavile do znanja da bi podržale način na koji bi se Kovačević obračunao sa neistomišljenicima, prije svega Crnogorcima.

Šubara – majstor svinjarija

Više državno tužilaštvo u  Podgorici formiralo je predmet povodom nedavnog ispada Kovačevia na Grahovcu kada je izjavio da će ”s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima”.

Ovakva svinjarija nije ništa neočekivano od Mandićevog četničića, koji je poznat po podlim provokacijama već duže vremena.

On je u martu nazvao poslanika DPS-a Oskara Hutera ”švabom”, a ranije je znao da sjedi tokom intoniranja himne, ali i da negira genocid u Srebrenici, što su sve djela za koja su određene kazne prema Krivičnom zakoniku. O njegovim provokatorskim akcijama i načinu na koji se ponižava pred nosiocima velikospske ideološke struje možete čitati na OVOM LINKU.

Podsjetimo, četnički provokator Kovačević je početkom jula prošle godine prisustvovao obilježavanju 13. godina nikšićkog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom gdje je tokom intoniranja himne jasno pokazao srednji prst.

Međutim, kako je Portal Aktuelno pisao pozivajući se na izvore bliske kačavendističkoj struji svetosavske sekte (SS), pozante pod akronimom SPC, postoji mogućnost da je Kovačević ustvari koristio kriptovani, odnosno znakovni jezik kojim je ispoljavao ljubavni zanos usmjeren ka njegovim duhovnim vođama Jovanu Joanikiju Mićoviću i hodajućem svecu SS Vasiliju Kačavendi.

Podsjećamo, grupa svetosavski nastrojenih građana Nikšića, kako su predstavljeni na društvenim mrežama, organizovala je 9. jula prošle godine šetnju podrške Kovačeviću.

Kako smo već pisali, s obzirom na činjenicu da su poziv po mrežama dijelili aktivisti i osobe bliske Crkvi Srbije u Nikšiću, može se protumačiti da je ovo bila svojevrsna litija za srednji prst Marka Kovačevića.

Ako uzmemo u obzir da srednji prst simbolično predstavlja muški polni organ, odnosno kako se u drevnim kultovima nazivao – FALUS, čini se da su pripadnici svetosavske sekte, podrškom Šubari, željeli da inkorporiraju i taj element idolopokloništva u svoj parapolitički kult.

Uostalom, to je i očekivano za takozvanu SPC s obzirom da je jedan od najvećih njihovih duhovnika Vasilije Kačavenda, čiji je idolopoklonički odnos prema falusu dobro poznat regionalnoj javnosti.

Što se neočetničkog provokatara Kovačevića tiče, on je ipak, samo još jedna u nizu žrtava kulturnog genocida nad Crnogorcima.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Luj
26.06.2024-08:34 08:34

Demokrate, partija Malih Sakoa.

dpero
26.06.2024-13:00 13:00

Nemanja Vukovic isti kao i ovaj debil od Kovacevica! Ovo je sramno sta rade od NK ovi ulicari i krtiminalci!

džudović
26.06.2024-14:29 14:29

Ljaljovci su najljigavija politička struktura u CG ikada. Samo im ne dirajte SPC!

Cetinje
26.06.2024-18:04 18:04

Što se tiče Šubare smeće od smeća,što se tiče Demokrata na “zajedničkoj”slici mogu pouzdano reći: Nema toga reciklažnog dvorišta koje može to smeće preraditi u nešto pošteno,u korisno DA ma za svoju gu*icu bez izuzetka svi u jedan koš.

Mico
26.06.2024-23:03 23:03

Sjecam se kako sudemokrate n'a svojim mitinzima imali sve nacionalnosti u narodnim nosnjama sa yu pjesmama koji lazovi prodali se za ono malo vlasti
E

Boomerang
27.06.2024-01:21 01:21

što se pipun ne oglašava