Četvrtak, 4 Jula, 2024
Rubrika:

Damir Bećović isključen iz grupe građana Pokret za Tuzi

Na osnovu Odluke Pokreta za Tuzi Damir Bećović isključen iz grupe građana ‘’Pokret za Tuzi’’ te on više ne predstavlja savez SDP – Pokret za Tuzi.

“Kako ne želimo da vjerujemo da bi odbornik Bećović postupio suprotno dogovoru i pruženoj ruci, ovim putem ga pozivamo da svoj mandat stavi na raspolaganje listi sa koje je izabran u lokalni parlament u Tuzima. Sigurni smo da birači liste ‘’SDP- Pokret za Tuzi’’, nijesu glasali na izborima da bi bilo ko koristio odbornički mandat u privatne svrhe, već isključivo u interesu građana, tražimo da Bećović vrati mandat”, navodi se u saopštenju SDP – Pokret za Tuzi.

Tvrde da političko djelovanje Damir Bećovića od početka odborničkog mandata, nije bilo u skladu sa proklanovanim cinjevima i politikom odborničke liste sa koje je imenovan, već je bilo isključivo vezano za lični politički interes.

“Građani Tuzi se suočavaju sa brojnim problemima i izazovima u svakodnevnom funckionisanju, brojna su neispunjena predizborna obećanja i sigurno da postoji jaka osnova da se glas tih ljudi čuje u lokalnom parlamentu, što će se poslije ove rotacije i desiti. Uvjereni smo da će  Bećović, koji je ušao u Skupštini Opštine Tuzi kao drugi sa zajedničke liste donijeti pravu odluku, u skladu sa onim što smo zajednički obećali stotinama građana Tuzi koje su nas podržale”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve