Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

CKP: BS i Ibrahimović za kratko vrijeme veoma se dobro adaptirali u Spajićevoj vladi

Nama u CKP to ne smeta, a još smo manje iznenađeni jer je politika mutna voda, naročito u ustajalim političkim žabokrečinama do kojih ne dopiru filtrirajuće demokratske struje, dodaju u saopštenju.

Bošnjačka stranka i njen predsjednik su se za kratko vrijeme veoma dobro adaptirali u Spajićevoj vladi, saopšteno je iz Crnogorske Konzervativne Partije.

Kako su naveli, ministar Ibrahimović je poručio svojim kritičarima – što iznenađeni i uvr(ij)eđeni pokušavaju biti veći katolici od pape – da oni kojima smeta što BS participira u rekonstruisanoj Vladi “nijesu prijatelji Bošnjaka”, niti prijatelji “nezavisne, multietničke, multivjerske, građanske Crne Gore”.

“Nama u CKP to ne smeta, a još smo manje iznenađeni jer je politika mutna voda, naročito u ustajalim političkim žabokrečinama do kojih ne dopiru filtrirajuće demokratske struje”, dodaju u saopštenju.

Poručuju da se neće praviti kao da su veći prijatelji Bošnjaka od njihovih izabranika, ali ćemo itekako pratiti rad njihovih ministara, koji su kao visoki vladini funkcioneri i donosioci političkih odluka, odgovorni ne samo svojim glasačima već svim građanima Crne Gore.

“Tu ih nećemo šteđeti, kao ni ostale ministre u glomaznoj partijsko-trgovačkoj Vladi premijera Spajića koja je otvorena i inkluzivna za predstavnike svih nacionalnih zajednica osim većinske crnogorske”; naveli su iz CKP-a.

Takođe dodaju kako danas, u crnogorskom parlamentu svi imaju svoje političke predstavnike osim Crnogorci. Zašto? Treba pitati njih.

“Budući da ta činjenica predstavlja očigledan kuriozitet svoje vrste, upravo se zbog toga i ne smije problematizovati. Oni koji se usude da to učine hitro bivaju ućutkani i marginalizovani, jer u protivnom mogu da naruše građanski sklad i harmoniju disharmoničnog”, kazali su iz CKP.

Poeučuju da su naoružani strpljenjem i tradicionalnom konzervativnom mudrošću koja ih čuva od naglih i pogrešnih poteza u ovoj iscrpljujućoj partiji političkog šaha i očaj daje nepokolebljivu nadu u vedriju crnogorsku budućnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Naser
17.08.2024-20:48 20:48

Ovo gore na slici kumim vas bogom ne zovite pravim imenom jer ! Svi dobro znamo ime EMIRA KUSTURICU ( NEMANJA ) VECEG CETNIKA I VISEG MRZITELJA MUSLIMANA NIJE SE RODILO NA BALKANU -A NISTA BOLJIO NIJE NI EMIR IBRAHIMOVIC ( DRAZA ) !

Krsto
18.08.2024-07:18 07:18
Reply to  Naser

Emir je djevojacko ime Nemanje Muratoglu [sin Miurata ] Kusturice [kustur ptica na Turskom] Nemanja je prvi Srbin sto je javno reko da je od Murata on poteko…I za tu izjavu on je od Cetnika [Cetalj pojesadinac na Turskom] dobio pola planine pola Andric grada zemljisne posjede na Sokolcu i milione za njegove bezvezne filmove koji vec 20 godina NE valjajuU ni za k***** i izgubili su svaki ulozeni dinar… Sjetimo se samo papreno skupog filma s onom Italijankom…Italijanka u tom filmu govori na uzasno losem srpskom a u filmu nidje veze s vezom…Film je toliko los glup i dosadan… Pročitaj više »

Tara
17.08.2024-21:35 21:35

Skim si takvi si-nesoji-antidrzavnici-fasisti!

BobZeković
17.08.2024-22:33 22:33

Pravo osvježenje u ovom političkom galimatijasu koji je zahvatio i totalno zbunio, raspametio crnogorske građane. Crnogorska konzervativna partija, je sjajna politička organizacija, posvećena bez rezerve Crnogorcima i Crnogorkama, njihovom pravu na život, slobodu, pravdu, razvoj, vjekovnu Crnogorsku pravoslavnu crkvu. Ali CKP je okrenuta čista i otvorena srca svim građanima Crne Gore, sa kojima želi da gradi zajedničku, voljenu i jedinu državu Crnu Goru. Malo dovodi građane u dilemu nevjerovatna skromnost ove partije i njenih rukovodilaca kad je u pitanju javnost. A CKP u stvari strpljivo gradi čvrst temelj jedne nove poštene, iskrene, stručne, odlučne političke strukture, ne baveći se pukim… Pročitaj više »

Nihad
18.08.2024-07:14 07:14

Pih pih -NARAVNO Draza Naravno Draza Naravno Draza -naravnoooooooooooooooo TV se gasi i lupa kad se pojavi bolest dobije covjek -slusajuci neskolarce !

Plamenac
18.08.2024-07:22 07:22

Ima Ervin laku ruku…Ljevica mu radi ko munja…

Plamenac
18.08.2024-16:07 16:07
Reply to  Plamenac

lijeva ruka desni dzep..Samo je jos on falio ovim lopovima na vlasti