Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Cikotić Smailoviću: Podmetačina je jednačenje Bošnjaka i Bošnjačke stranke, ne pristajem na to

Ona je reagovala na navode šefa kluba poslanika Bošnjčke stranke Amera Smailovića, koji je kazao da je ''priča o etnofederalizaciji Crne Gore već viđena ali i dalje veoma opasna podmetačina Bošnjacima u Crnoj Gori i njihovim političkim predstavnicima''

“Podmetačina je, kolega Smailoviću, jednačenje Bošnjaka i Bošnjačke stranke. Ne pristajem na to. Koliko god puta da ponovite tu tezu, ja ću vam je demantovati. Evo nas ima još, slobodnomislećih i nikako vezanih za Bošnjačku straanku (na svu sreću)..”, poručila je potpredsjednica Socijaldemokratske partije (SDP) Amina Cikotić.

Ona je reagovala na navode šefa kluba poslanika Bošnjčke stranke Amera Smailovića, koji je kazao da je “priča o etnofederalizaciji Crne Gore već viđena ali i dalje veoma opasna podmetačina Bošnjacima u Crnoj Gori i njihovim političkim predstavnicima”.

“Podmetačina je, kolega, to što ste se vi našli da određujete ko je prijatelj Bošnjaka a ko ne. Ako mislite da ćemo ćutati na odluku koja definitivno šteti Crnoj Gori, njenim interesima i građanima, prevarili ste se”, poručila je Ciković Smailoviću.

Dalje, podmetačina je, dodaje Cikotić, to što Smailović pravda ulazak u Vladu, doduše uvijeno, tezom o ugroženosti Bošnjaka.

“Slično i Andrija Mandić zbori. Dakle, okanite se ćoravoga posla. Kad ste se već jednom obrukali, ne produbljujte osjećaj prezira kod građana”, poručila je Cikotić Smailoviću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve