Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Cikotić: Na izborima u Podgorici jasno ćemo reći ne Mandićevoj politici razbijanja građanske Crne Gore

''Ostvarivanje biračkog prava onih koji pogoduju Mandiću i Vučiću za posljedicu ima to da drugi odlučuju o našim sudbinama što će u krajnjem dovesti do preispitivanja državnog uređenja Crne Gore''

Znajući da je primarni cilj Andrije Mandića, Milana Kneževića i ekipe razbijanje građanske Crne Gore, svo njihovo djelovanje u Vladi je podređeno realizaciji tog cilja, ocijenila je potpredsjednica Socijaldemokratske partije i predstavnica Evropskog saveza Amina Cikotić.

“Ostvarivanje biračkog prava onih koji pogoduju Mandiću i Vučiću za posljedicu ima to da drugi odlučuju o našim sudbinama što će u krajnjem dovesti do preispitivanja državnog uređenja Crne Gore”, navodi Cikotić.

Kao političke partije različitih profilacija možemo, dodaje, da nijesmo u saglasju oko mnogo stvari i politika.

“Ali kad su ovakve opasnosti po Crnu Goru u pitanju, svako ko ćuti na ovakvu stvar ili je relativizuje, radi direktno protiv esencijalnih državnih interesa građanske Crne Gore”, ističe Cikotić.

Prema njenim riječima, na lokalnim izborima u Podgorici jasno ćemo reći ne Mandićevoj politici razbijanja građanske Crne Gore.

“Zato ne smijemo da prećutimo. 29. septembra je prilika da krenemo sa smjenom ovih i njima sličnih. Ako vam ovo smeta – izbor je jasan, broj 3 i Evropski savez”, poručuje Cikotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.09.2024-17:39 17:39

Ne Mandiceve-ne Pipunove ne Spajiceve ..ne cetnicke-albanske..i ibrahimovicke!