Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Cikotić Ibrahimoviću: Ako ne napustite Vladu, onda je tužite kao nekad Šaranović

''Ako pak nekim slučajem to i ne uradite, što ne vjerujem da može da se desi, onda najmanje što preostaje je da tužite Vladu kao nekad ministar Šaranović, i nastavite udobno da sjedite u svojim dobro namještenim foteljama''

Portparolka Socijaldemokratske partije (SDP) i članica Evropskog saveza (ES) Amina Cikotić oglasila se nakon što su ministri iz Bošnjačke stranke (BS) i albanskih partija napustili današnju sjednicu Vlade Crne Gore na kojoj je usvojena Odluka o podizanju spomenika nekadašnjem mitropolitu Amfilohiju Radoviću. Cikotić se  tim povodom posebno obratila ministru vanjskih poslova i potpredsjedniku Vlade Ervinu Ibrahimoviću podsjećajući ga na njegovu raniju izjavu.

“Ne brinem se, gospodine Ibrahimoviću, nećete vi to dozvoliti. Sigurna sam da ćete prkosno, kako to Bošnjaci u Crnoj Gori i rade, napustiti Vladu, ne samo sjednicu”, napisala je funkcionerka ES u objavi na mreži X.

Navodi da najmanje što preostaje ministru je da “tuži Vladu kao nekada ministar Šaranović”.

“Ako pak nekim slučajem to i ne uradite, što ne vjerujem da može da se desi, onda najmanje što preostaje je da tužite Vladu kao nekad ministar Šaranović, i nastavite udobno da sjedite u svojim dobro namještenim foteljama”, stoji u objavi Cikotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve