Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

CGA apstinentima: Vaš glas šansa da zajednički mijenjamo stvari

''Ako vi ne glasate, vi prepuštate odluke onima koji naš grad gledaju očima novca, očima lične ili partijske koristi''

Vaš glas je vaša šansa da preuzmete kontrolu i pomognete da zajednički mijenjamo stvari, poručili su iz Crnogorske građanske akcije (CGA) u obraćanju apstinentima.

“Poštovani apstinenti, Uoči predstojećih lokalnih izbora u našem gradu, želimo vam se obratiti sa nekoliko riječi o važnosti vašeg glasa. Vaš glas je vaša šansa da preuzmete kontrolu i pomognete da zajednički mijenjamo stvari. Ako ste do sada sa punim pravom ostajali po strani, razočarani, ljuti ili nezainteresovani, sada je vrijeme da to promjenite. Bez vašeg učešća, stvara se prostor za status quo, za stagnaciju, i za politike koje ne odražavaju vaše potrebe i vrijednosti. Godinama slušamo prazna obećanja, gledamo kako se iste priče vrte u krug, a grad stagnira. Kotor, grad sa neprocjenjivom istorijom, turističkim potencijalom i autentičnom dušom, zaslužuje više”, naveli su iz CGA u saopštenju.

Ali ne možemo, mišljenja su oni, očekivati da “nam promjene dođu same od sebe”.

“Ako vi ne glasate, vi prepuštate odluke onima koji naš grad gledaju očima novca, očima lične ili partijske koristi. Oni koji izlaze na izbore iz navike, bez želje za promjenama, nastavljaju da guraju Kotor u pravcu u kojem niko ne želi da ide. Vaš glas je borba za bolji Kotor, borba za budućnost vaše porodice, vaših prijatelja, za očuvanje onoga što ovaj grad čini posebnim. Ako želite drugačiji Kotor, izađite i borite se za njega. Ne čekajte da neko drugi uradi ono što vi možete. Kotor treba vašu hrabrost, vašu volju i vašu odlučnost”, dodali su iz CGA.

Neka vaš glas, poručuju, bude taj koji će “donijeti talas promjena”.

“Ovo je poziv na akciju, poziv da konačno izaberemo nešto najbolje za naš grad”, zaključili su iz CGA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve