Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

CEP čestitala Dan državnosti

''Ta dva velika datuma upućuju nas na put kojim savremena Crna Gora treba da ide, i ujedno su najzuvišenije i besmrtne vrijednosti iz kojih mlade generacije treba da crpe inspiraciju i održavaju luču slobodarske tradicije'', naveo je potpredsjednik CEP Svetozar Savić. 

Svim građankama i građanima Crne Gore, Crnogorska evropska partija upućuje srdačne čestitke povodom 13. jula – Dana državnosti.

“Ovaj datum dva puta je ispisan zlatnim slovima u istoriji Crne Gore, prvi put 1878. godine na Berlinskom kongresu kada je Crna Gora priznata kao nezavisna država, a drugi put 1941. godine kada je u Crnoj Gori započeo opštenarodni oružani ustanak iotpor fašizmu, dok je Evropa stenjala pod fašističkom čizmom.

Ta dva velika datuma upućuju nas na put kojim savremena Crna Gora treba da ide, i ujedno su najzuvišenije i besmrtne vrijednosti iz kojih mlade generacije treba da crpe inspiraciju i održavaju luču slobodarske tradicije”, naveo je potpredsjednik CEP Svetozar Savić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
12.07.2024-11:48 11:48

Opet griješite CEP-o. ČESTITATE CRNOGORCIMA I CRNOGORKAMA NOVU 1918 GODINU. NI REPOM NIJESTE MRDNULI DA SPRIJEČITE OVAJ UŽASNI UDAR NA CRNU GORU. ĐE SI DANILO BRAJOVIĆU DA ZAGRMIŠ DANAS NA CETINJE, ĐE SI BRANISLAVE BAĆKO LEKIĆU DA SA STEVOM VUĆINIĆEM PREDVODIŠ KOLONE CRNOGORKI I CRNOGORACA U PROTESTU PROTIV NOVE OZVANIČENE OKUPACIJE CRNE GORE, ĐE SI NOVAK ADŽIĆ, NENADMAŠNA CRNOGORČINO, NA LAPIS I GALAMU, ĐE SI PROFESORE NEBOJŠA VUČINIĆU, DA NI PROSPEŠ KOJI SAVJET IZ EVROPSKOG SUDA, KAKO DA CRNA GORA ZBAČI SRPSKI JARAM?