Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

”Budva naš grad”: Izdaja je sve ono što su Mandić i njegova lista uradili u posljednjih godinu za Budvu

''Gospodo, izgubili ste i ne postoji nikakva matematika koja to može da promijeni'', navodi se u saopštenju

Politički subjekti ne prestaju sa neosnovanim optužbama protiv liste “Budva naš grad – Nikola Jovanović” za navodnu izdaju, kazali su iz te liste, reagujući na, kako kažu, kampanju koju već nekoliko dana sprovodi Nova srpska demokratija.

“Mi koji činimo ovu listu i pokret, sa gnušanjem odbijamo takve neistine jer izdaja je najočiglednija u činjenju tih partija, koje drsko i bezobrazno pokušavaju da zamažu građanima oči ponavljajući do beskonačnosti već izlizane floskule i fraze. Podsjetićemo javnost da je izdaja gradskih interesa oličena upravo u činjenici da je na inicijativu JP “Morsko dobro”, Vlada Crne Gore raskinula ugovor sa Opštinom i opet vratila naš resurs u ruke državnog preduzeća čija je jedina funkcija da eksploatiše resurse Budve i da ih upumpava u državnu kasu”, navodi se u saopštenju grupe građana “Budva naš grad – Nikola Jovanović”.

Izdaja je, kažu, i kada se isti ti politički subjekti pozivaju godinu dana na Mila Božovića, “a zatim ga se preko noći odreknu i to potvrde na izbornoj Skupštini opštinskih organa”.

“Izdaja je sve ono što su Andrija Mandić i njegova lista uradili u posljednjih godinu dana za Budvu, koja nije njihov grad, i nikada više neće ni biti – jer upravo zahvaljujući toj političkoj grupaciji smo u beskonačnom izbornom ciklusu i vrijeme je da se jasno kaže : Gospodo, izgubili ste i ne postoji nikakva matematika koja to može da promijeni”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve