Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

BS: Pozdravljamo gest solidarnosti Injac i Borovinić Bojović

Iz BS su pozvali i ohrabrili i druge predsjednike opština širom Crne Gore da slijede gest Glavnog grada te da na prikladan način izraze pijetet prema žrtvama genocida u Srebrenici

Pozdravljamo gest ljudskosti i solidarnosti gradonačelnice Podgorice Olivere Injac i predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović, koje su danas prisustvovale obilježavanju godišnjice genocida u Srebrenici, na spomen obilježju Pobrežje, u Podgorici, poručuju iz Bošnjačke stranke (BS).

Iz BS su pozvali i ohrabrili i druge predsjednike opština širom Crne Gore da slijede gest Glavnog grada te da na prikladan način izraze pijetet prema žrtvama genocida u Srebrenici.

“Suočavanje s prošloṣ̌ću je preduslov da mladim generacijama obezbijedimo društveni sistem u kojem će lekcije iz prošlosti postati temelj sigurnije i prosperitetnije budućnosti”, poručuju iz BS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.07.2024-19:51 19:51

E jadna li si Bošnjačka stranko! Rugate li se ovo žrtvama srpskog genocida u Srebrnici? Rugate li se ovo svim Crnogorcima i Crnogorkama, koji su se ne štedeći se borili protiv ideologije, koja je dovela do masakra u Srebrnici, a koju danas sprovode i zastupaju Injac i Bojović?

Doclea
12.07.2024-07:07 07:07

Lukava priprema terena da se uskoči u rekonstruisanu vladu sa četničkim vojvodom..

Drac
21.07.2024-19:55 19:55

Ibrahimovicu ne smeta obraz sto je Borovinic -Bojovic prisustvovala crkvenoj predstavi na 5 godisnjicu smrti Bulatovica I da je bila uz Mandica Ii Joanikija. Zna se uloga Bulatovica I Milisevica prema Bosancima kao i uloga crkve Srbije. Aferim Ibrahimovica.