Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

BS POLAKO ALI SIGURNO TONE U VELIKOSRPSKE VODE: Od istog slogana, do iste ideologije

Nakon što su ušli u istu vladu i imaju isti slogan kao velikosrpske partije, možemo očekivati da Ibrahimović i društvo uskoro napušte koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju i da počnu da govore kako se u Srebrenici desio samo ''strašan zločin''.

Kada je nakon rekonstrukcije u Vladu upala Bošnjačka stranka, na čelu sa Ervinom Ibrahimovićem i njegovim uhljebničkim brigadama, to je u svakom smislu predstavljalo, blago rečeno, protivprirodni politički blud.

Jer kako drugačije nazvati situaciju kada se stranka koja reprezentuje bošnjački narod spoji sa velikosrpskim političkim poltronima Beograda. A da ne govorimo što smo pri tom dobili tragikomičnu, najglomazniju izvršnu vlast u istoriji parlamentarne demokratije.

Vlada srpsko-američkog resursa Milojka Spajića ostaće upamćena po tome što u njoj zajedno sjede ljudi koji glorifikuju glavne protagoniste srebreničkog genocida Ratka Mladića i Radovana Karadžića, a uz njih su Bošnjaci… Svaki komentar je suvišan, a pravo je političko zastiđe i ljaga na obrazu Ibrahimovića što su u koaliciji sa velikosrpskim negatorima srebreničkog genocida.

Bošnjačka stranka, pardon, ”Za budućnost Podgorice” predaje listu

Ali to očigledno ne smeta Bošnjačkoj stranci koja je odavno obraz bacila pod noge i polako se utapa u velikosrpsku politiku.

Ibrahimović i BS su već počeli da dobijaju ultimatume od partija profesionalnih Srba. Predsjednik DNP-a i prvi Vučićev poltron Milan Knežević naredio je BS da ”do kraja godine napuste koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju” i da ”ukoliko to ne urade, premijer Spajić ima obavezu da inicira smjenu ministara iz Bošnjačke stranke”.

Jasno je da će Ibrahimović i BS uraditi sve da zadrže svoje fotelje, a da su počeli da se polako ali sigurno utapaju u velikosrpsku politiku, govori i to što su na lokalnim izborima u Podgorici predali lisu pod istim sloganom kao neočetnička koalicija partija profi Srba na čelu sa Jelenom Borovinić Bojović.

Slogan Bošnjačke stranke za predstojeće lokalne izbore u Podgorici je “Podgorica svih nas!”, saopšteno je iz ove partije.

Koalicija koju čini ”elita” profesionalnog srBstva – Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, SNP, Ujedinjenja Crne Gore, Prava Crne Gore i Slobodna Crna Gora predala je listu pod sloganom “Za budućnost Podgorice – grad svih nas”.

Slogani BS i neočetničkih partija nijesu sasvim identični – kod BS je ”Podgorica svih nas”, a kod profi Srba ”Grad svih nas”.

U pitanju su nijanse, isto kao što su u pitanju nijanse o tome ko ispoljava veće političko i ljudsko beščašće – oni koji negiraju genocid u Srebrenici ili partija Bošnjaka koja sarađuje sa tim negatorima.

Ko zna, nakon što su ušli u istu vladu i imaju isti slogan kao velikosrpske partije, možemo očekivati da Ibrahimović i društvo uskoro napušte koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju i da počnu da govore kako se u Srebrenici desio samo ”strašan zločin”.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
07.09.2024-08:24 08:24

Rukovodstvo BS, riješilo je da učestvuje u velikosrpskom, nemilosrdnom planu UNIŠTENJA CRNE GORE, UNIŠTENJA CRNOGORACA I CRNOGORKI!. NEHVALA IM ZA TO! SVI KOJI VOLE CRNU GORU, KAO SVOJU JEDINU DOMOVINU, ODGOVORIĆE IM KA I VELIKOSRBIMA: ZAUSTAVIĆE IH DOSTOJANSTVENO, ODLUČNO I HRABRO! VJEČNA JE CRNA GORA! SLOBODA SVIMA KOJI VOLE I ŠTITE SVOJU CRNU GORU!, A ŠTITE I VOLE SVE NARODE SVIJETA!

Tara
07.09.2024-13:19 13:19

za buducnost Ratka Mladica-Pipuna i Mandica..Blagos nama..Ibrahime..

Miro
07.09.2024-14:15 14:15

Ako nije namjerno onda je teški amaterizam sa strane BSa, a potvrđuje onu: “ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da otkrije tragove”. Ovaj zajednički slogan sve govori!