Nedjelja, 29 Septembra, 2024
Rubrika:

Borovinić Bojović: DPS Glavnog grada nije naveo bukvalno nijedan negativan argument o mom radu

Prema njenim riječima, to je psihopatološki primjer pokušaja da se u foteljama, uprkos volji građana, ostane makar dan duže

Drago mi je što u jučerašnjem saopštenju DPS-a, koje je više sati sastavljao pa potpisao kompletan Gradski odbor uz asistenciju vrha stranke, nije naveden bukvalno nijedan negativan argument o mom predsjedavanju Skupštinom Glavnog grada niti mom radu generalno, saopštila je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

“Saopštenje DPS-a je ispražnjeno od argumentacije, a napunjeno je insinuacijama, uvredama i ljutnjom na mene. I moram kazati da to ne zamjeram. Moja ideja da se za potrebe DPS osnuje savjetovalište za odvikavanje od vlasti, građani su doživjeli kao dobar i duhovit predlog. To je očigledno razjarilo DPS i zato su plasirali odgovor pisan ljutnjom, a ne logikom. U saopštenju ove stranke upitali su me da im navedem samo jednu opštinu u kojoj je DPS pokušavao da zadrži vlast poslije izbora. Eto, i DPS je uspio da nasmije građane. Ovo pitanje nije duhovito ali jeste smiješno. Posebno kad se ima u vidu da ga postavlja Gradski odbor Podgorice – grada u kojem je DPS mjesecima odugovlačio primopredaju vlasti po instrukcijama Mila Đukanovića”, navela je Borovinić Bojović.

Prema njenim riječima, to je psihopatološki primjer pokušaja da se u foteljama, uprkos volji građana, ostane makar dan duže.

“Poštovani Gradski odbore DPS-a, nisam vam ja, dr Jelena Borovinić Bojović kriva što su vaši stariji funkcioneri mislili da će doživotno vladati ovog državom i raditi od njenih resursa šta im je volja. Nisam ja kriva što su vam stariji obećavali blistave karijere sa malo truda i mnogo novca i uživanja na račun građana. Jelena Borovinić Bojović je ljekarka, koja svoj poziv obavlja paralelno sa vršenjem funkcije predsjednice Skupštine. Dakle, svuda u službi građana. Tridesetavgustovska većina nije se okupila u mržnji prema vama, nego u ljubavi prema Crnoj Gori, i pokušaju da Crnu Goru spasi od vašeg bezakonja i gramzivosti, od kojeg niste poštedjeli ni narod, ni državu, ni Crkvu. O našim rezultatima krajnju riječ imaće građani, dok se učincima sistema vaše vladavine danas bavi tužilaštvo, a reforme se sprovode uz snažnu podršku naših zapadnih partnera”, dodala je Borovinić Bojović.

Kada su u pitanju rejtinzi i popularnost, DPS, kako kaže, ima dobar rejting “ali na Skaj aplikaciji, ne i kod građana”.

“I dok govorite o krvnim osvetama, radikalnim odgovorima, dok umjesto argumentacije birate insinuacije i uvrede, samo pokazujete da niste mrdnuli sa pozicija ekstremizma zbog kojih smo vas mi građani i građanke Crne Gore poslali u opoziciju. A mnoge od vas i u političku prošlost”, zaključuje Borovinić Bojović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Luj
26.06.2024-08:42 08:42

To je nerad, a on se ne komentarise.