Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Belan: Vlada pod kontrolom Mandića neugodno iznenadila BS i albanske partije

''Da ih je barem neko upozoravao, no smo ih bez upozorenja puštili da uzmu toliko funkcija po širi i dubini da asistiraju Mandiću u radu na uvlačenju Crne Gore u srpski svet''

Vatroslav Belan, jedan od lidera Evropskog saveza i predsjednik Liberalne partije, komentarisao je na mreži X vijest da su ministri iz BS i albanskih partija danas napustili sjednicu Vlade nakon najave podizanja spomenika Amfilohiju.

“Ma hajde? Vidite vi kako je Vlada pod kontrolom Andrije Mandića i Milana Kneževića na čelu sa “ne interesuje me” Spajićem, neugodno iznenadila BS i albanske partije! Pa ko bi to mogao predvidjeti?

Da ih je barem neko upozoravao, no smo ih bez upozorenja puštili da uzmu toliko funkcija po širi i dubini da asistiraju Mandiću u radu na uvlačenju Crne Gore u srpski svet. I sad došlo do ovih neugodnosti u Vladi “koja je garant stabilnosti i zrelosti!” Krivi smo, nema što!”, napisao je Belan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
daLi
19.09.2024-16:53 16:53

ih je iznenadila..pa mislim da nije..na sve ovo su računali to su obični trgovci . Ibtahimovic, Ðeljošaj i Ðeka…nemaju karaktera da bi ovoj Vladi i Spajicu rekli gud baj..