Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Belan: Crna Gora će biti članica EU, ne teritorija Velike Srbije!

''Na nama je da pokažemo fašisti Rakoviću, njegovim šefovima i finansijerima da će im san o Crnoj Gori kao teritoriji Velike Srbije, ostati samo to – san'', smatra on

Često ističem, stvari su vrlo jednostavne. Sa jedne strane imamo put prema Evropskoj uniji i društvu razvijenih demokratskih država, a sa druge mrak koji u ovom videu jasno i precizno oslikava zagovornik ratnih zločina i genocida, i kako se sam hvali kreator “srpske revolucije” u Crnoj Gori A. Raković, poručuje Vatroslav Belan, jedan od lidera Evropskog saveza i predsjednik Liberalne partije.

“Isključivo na nama je da se izborimo za to da naša đeca iz udžbenika stiču najvažnija znanja budućnosti, a ne da o počiniocima genocida uče kao o herojima. Na nama je da pokažemo fašisti Rakoviću, njegovim šefovima i finansijerima da će im san o Crnoj Gori kao teritoriji Velike Srbije, ostati samo to – san”, smatra on.

Prema njegovim riječima učinimo da se Crna Gora istinski vrati na evropski i euroatlantski put, da zauvijek raskrsti sa balkanskim šovinističkim velikodržavnim avetima i da se time Rakoviću i svim Rakovićima njihov san pretvori u vječni košmar.

“Krenimo odmah 29. septembra”, zaključio je Belan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
15.09.2024-12:08 12:08

…Rakovic je bolestan čovijek / “bolijest je svačija ” / pogledajte mu samo oči on je rođen kao sa greskom i nepokriva ga to sto je dr. Pušti njega pusti AV,AV-a to je neka zaraza ,srpska Q verzija sto napada “tanke “ljude …nebeske …!