Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Bečić o pokušaju atentata na Trampa: Nasilje ne smije biti sredstvo za izražavanje političkog nezadovoljstva

Lider Demokrata i potpredsjendik Vlade, Aleksa Bečić, poručio je da napad na bivšeg predsjednika SAD-a i kandidata za predsjednika, Donalda Trampa, tokom mitinga u Pensilvaniji, zaslužuje najoštriju osudu

Lider Demokrata i potpredsjendik Vlade, Aleksa Bečić, poručio je da napad na bivšeg predsjednika SAD-a i kandidata za predsjednika, Donalda Trampa, tokom mitinga u Pensilvaniji, zaslužuje najoštriju osudu.

“Nasilje nikada ne smije biti sredstvo za izražavanje političkog ili bilo kojeg drugog nezadovoljstva i ne može se nikada opravdati”, poručio je Bečić.

Podsjećamo, Tramp je povrijeđen tokom mitinga u Pensilvaniji.

“Izražavam duboko žaljenje zbog ovog nemilog događaja i nadam se da više nikada nećemo svjedočiti bilo čemu sličnom. Želim brz oporavak gospodinu Trampu i svim povrijeđenima u ovom napadu”, naveo je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
14.07.2024-18:06 18:06

Kad ste i tvoji razbijali glave policajcima na dužnosti, kad ste ubačivali suzavac u sporstku dvoranu đe treniraju đeca, kad ste palili travu i šiblje po Kotorskoj tvrđavi, kad ste prijetili Crnolgorcima i Crnogorkama sa svojih jadnih skupova po ulicama, kad ste nasilno predali Crnogorske crkve i groblja srpskom okupatoru, kad ste nasilno ustoličili srpsku okupatorsku srpsku crkvu u Cetinjski manastir, kad ste zasuli suzavcem i potrovali cijelo Cetinje, onda to nije bilo nedozvoljeno i neopravdano nasilje, Vi nemate pravo nikome da dijelite lekcije, jer nemate ni obraza ni znanja ni sposobnosti da bilo što dobro uradite za građane Crne… Pročitaj više »

RIR
14.07.2024-21:17 21:17

…tako je BobZekovicu !
prevarantska ,najpodmuklija,najretrogradnijanija ,partija koja gle čuda nađede ime “Demokrate” /gori su od URA skupine- a to je dno dna …/

Igor
15.07.2024-09:21 09:21

A sta cemo sa Djukanovicem splacino zetska, sto to ne osudis.

Anthropos
15.07.2024-14:13 14:13
Reply to  Igor

Zaista, sticajem okolnosti se istovremeno desio pokušaj atentata na Trump-a i upozorenje o pokušaju atentata na Đukanovića. Apsurdno, ili da koristim rečnik sudije, – “groteskno” je – da Bečić izražava simpatije i zgražava se u vezi Trumpa, a ne pominje Đukanovića? Da li je njegova mržnja prema Đukanoviću i CG veća od “svetosavske ljubavi” prema Trump-u? I nije Bečić bio usamljen u ćutanju o Đukanovićs. Ta ćutnje ima znaćenje – zlokobno”?