Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Asanović pokušao da spriječi kićenje povodom Dana nezavisnosti

Takođe, kako prenosi Portal Analitika, Asanović je zahtijevao da se uklone zastave koje su već postavljene na stubovima javne rasvjete na teritoriji Opštine Zeta

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović zabranio je radnicima podgoričkih Komunalnih usluga da, u susret Danu nezavisnosti 21. maju, postave crnogorske zastave na stubove javne rasvjete na bulevaru koji vodi od Podgorice do aerodroma u Golubovcima, potvrđeno je nezvanično Portalu Analitika.

Takođe, kako prenosi Portal Analitika, Asanović je zahtijevao da se uklone zastave koje su već postavljene na stubovima javne rasvjete na teritoriji Opštine Zeta.

Izvršna direktorica Komunalnih usluga Vesna Popović informisala je o nevedenom incidentu zamjenika gradonačelnice Podgorice Danila Šaranovića, a očekuje se reakcija Glavnog grada.

Ukrašavanje stubova javne rasvjete crnogorskim državnim zastavama je uobičajena dugogodišnja praksa u svim gradovima u Crnoj Gori u susret Danu nezavisnosti i Danu državnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bitcoin
19.05.2023-12:38 12:38

Bruka nevidjena i nezapamcena da neko moze u svojoj Drzavi da zabrani isticanje svoje zastave na dan Drzavnosti ! Kakvo nam je sudstvo taka i drzava – da je srece ovog su trebali odma u prdaru smjestit na zasluznu kaznu -oduzeti mu CG drzavljanstvo i procerali u svoju maticu !