Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Aranitović: Vraneš da prestane sa širenjem dezinformacija i mobingom nad radnicima

Ona tvrdi da, od početka svog mandata, Vraneš vrši mobing nad radnicima, posebno prema ženama, stvarajući neprijateljsko radno okruženje koje narušava njihovo zdravlje i dostojanstvo

Predsjednica Sindikalne organizacije organa uprave Opštine Pljevlja Tanja Aranitović saopštila je da čelnik grada Dario Vraneš širi dezinformacije o zaposlenima u Opštini i time ozbiljno narušava njihov ugled i dostojanstvo.

”Predsjednik opštine koristi svoju poziciju za diskretitaciju naših radnika, predstavljajući ih kao nestručne, korumpirane, neradnike i optužujući ih da posjeduju kupljene diplome. Ove izjave su neosnovane i uvredljive. Naši radnici su posvećeni profesionalci koji svakodnevno ulažu maksimalne napore da obezbijede kvalitetne usluge za sve građane”, istakla je Aranitović u saopštenju za javnost.

Ona tvrdi da, od početka svog mandata, Vraneš vrši mobing nad radnicima, posebno prema ženama, stvarajući neprijateljsko radno okruženje koje narušava njihovo zdravlje i dostojanstvo.

”U našem narodu ima poslovica “Prvo skoči pa reci hop”, a predsjednik je već rekao “hop”, a da nije ni skočio”, naglasila je Aranitović.

Ona je pozvala Vraneša da preispita svoje postupke i da se posveti razvoju grada, umjesto što, kako je rekla, nastavlja sa neosnovanim optužbama i uvredama na račun zaposlenih u opštini.

”Naš zajednički cilj treba da bude napredak i prosperitet Opštine Pljevlja, što je moguće jedino uz uzajamno poštovanje i saradnju. Kao sindikat, naš prioritet je zaštita prava i interesa radnika. Nećemo tolerisati nepravedne napade ni maltretiranje. Stajemo u odbranu naših članova i zahatjevamo da predsjednik opštine dr Dario Vraneš odmah prestane sa širenjem dezinformacija i sa mobingom radnika”, poručila je Aranitović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve