Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Anđušić: Parlamentarna većina priprema predizborni blickrig za 16. avgust

Kako je kazao, vladajuća većina guranjem sumnjivih zakonskih tekstova u vanrednu proceduru namjerava da stvori uslove za partijsko zapošljavanje i brutalnu zloupotrebu državnih resursa u izborne svrhe

Parlamentarna većina priprema predizborni blickrig za 16. avgust, saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić.

“Dvije vanredne sjednice Skupštine CG u istom danu, sa čak 12 tačaka, zakazane bez konsultacija sa opozicijom i suprotno dogovoru sa Kolegijuma predsjednika skupštine, imaju za cilj da obezbijede institucionalnu prednost partijama vlasti na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, Kotoru i Gusinju”, naveo je Anđušić na mreži X.

Kako je kazao, vladajuća većina guranjem sumnjivih zakonskih tekstova u vanrednu proceduru namjerava da stvori uslove za partijsko zapošljavanje i brutalnu zloupotrebu državnih resursa u izborne svrhe.

“O karakteru i stvarnoj pozadini pojedinih zakonskih rješenja, poput izmjena i dopuna Zakona o unutrašnjim poslovima i Zakona o razvojnoj banci, kojima se kreira neograničen prostor za zloupotrebe i partijska zapošljavanja, obavijestićemo Evropsku komisiju”, zaključio je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
02.08.2024-16:49 16:49

Jeli obavještavanje Evropske komisije i ovo saopštenje preko X platforme, sve što DPS zna, da spriječi nasilnu, agresivnu, štetnu parlamentarnu većinu u njenom prljavom naumu? Ako jeste, onda ste vi DPS za bačit. Za koji matrak tražite od građana CG da glasaju za DPS, kad nijeste sposobni ništa učinjet? Samo se pravite pametni, puvate po DPS internim skupovima i organima, nešto ka obećavate i VRLO KONSTRUKTIVNO I KOMOTNO SA BLJUTAVOM PARLAMENTARNOM VEĆINOM TROŠITE I UNIŠTAVATE VRIJEDNOSTI CRNE GORE!

Tara
02.08.2024-17:44 17:44
Reply to  BobZeković

DPS radi takticki..bojim se da se nijesu presli..Cetnici imaju na njihovu korist ekstremiste albance i bosance….Moraju promijeniti taktiku..vi znate kako..
Treba stopirati ovaj zlocin prema CG i crnogorcima..!!!