Nedjelja, 7 Jula, 2024
Rubrika:

Anđušić: Izglasana naša Inicijativa, Spajić i Vuković do kraja jula obavezni da dođu na sjednicu Odbora

Posle pet mjeseci borbe, izbjegavanja premijera i ministra finansija da dođu na saslušanje i razgovaramo na temu realizacije programa ES2, posle odlaganja donošenja Fiskalne strategije po 4. put i finalno nakon izmjene Poslovnika Skupštine, izglasana je naša inicijativa, napisao je Anđušić u objavi na mreži X

Do kraja jula mjeseca, premijer i ministar finansija će biti obavezni da dođu na sjednicu Odbora za ekonomiju finansije i budžet i odgovore na sva pitanja poslanika vezana za mitsko biće – program Evropa sad 2, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić.

“Posle pet mjeseci borbe, izbjegavanja premijera i ministra finansija da dođu na saslušanje i razgovaramo na temu realizacije programa ES2, posle odlaganja donošenja Fiskalne strategije po 4. put i finalno nakon izmjene Poslovnika Skupštine, izglasana je naša inicijativa”, napisao je Anđušić u objavi na mreži X.

Do kraja jula mjeseca, prema njegovim riječima, premijer i ministar finansija će biti obavezni da dođu na sjednicu Odbora za ekonomiju finansije i budžet.

“I odgovore na sva pitanja poslanika vezana za mitsko biće – program Evropa sad 2”, stoji u objavi poslanika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve